Haberler

Hasan Şaş: Beşiktaş Maxi Pereira'yı Alsın, Müthiş Futbolcu

Güncelleme:

Galatasaray eski antrenörü Hasan Şaş, "Beşiktaş Maxi Pereira'yı alsın. Hiçbir şey kaybetmezler. Sorumlusu benim. Sakatlanmadığı sürece müthiş oyuncu." dedi.

Galatasaray'ın eski antrenörü Hasan Şaş, NTV Spor'da yaptığı yorumda, Beşiktaş'ın transfer listesindeki Maxi Pereira'ya övgüler yağdırdı. Benfica'da oynayan Uruguaylı futbolcunun 30 yaşında olmasına karşın en az 3 yıl Beşiktaş'ın sağ bek problemini çözecek nitelikte olduğunu belirten Şaş, şöyle konuştu:

"BEŞİKTAŞ HİÇBİR ŞEY KAYBETMEZ"

"Maxi Pereira transferi için 100 bin, 200 bin Euro bir fark olduğunu söylüyorlar ama bence ona bakmasınlar. 30 yaşında olması biraz düşündürür ama Beşiktaş'ın 3 yıl çok işini görür. Müthiş bir oyuncu. Çok beğendiğim bir oyuncu. Hem defans hem ofansta çok hızlı, çok çabuk iyi ortaları olan sert agresif bir oyuncu. Şutu da var. Beşiktaş hiçbir şey kaybetmez. 200 bin Euro fazla versin alsın. Sorumlusu benim. Sakatlanmadığı sürece müthiş bir oyuncu."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Maxi Pereira Galatasaray Hasan Şaş Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

HasMobil-IOS:

Denyo her halde biliyoruz oyuncuyu nasıl oldugunu git gs forvet al cacık kafalı

8
4
yanıtYanıtla
KARTAL...:

Sanamı kaldı kartalıma futbolcu tavsiye etmek, artist.

3
1
yanıtYanıtla
MuammerMobil-ANDROID:

gelmesin orman başkan

2
1
yanıtYanıtla
NAfiz BEYAZ/ADANA:

SEN KİMSİN LAN, KARA KARTALIMA TAVSİYEDE BULUNUYORSUN???SORUMLUSU BENİM DİYORSUN, ÇAKMA ANTRENÖR. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title