Haberler

    Hasan Özmeriç: Hayatta Kalma Mücadelesi Verdik

    Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Hasan Özmeriç, Pınar Karşıyaka karşısında galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

    Özmeriç, Türkiye Basketbol Ligi'nin 29. haftasında sahalarında 94-92 galip geldikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Pınar Karşıyaka'nın çok iyi bir takım olduğunu ancak kendilerinin de bu maçta "hayatta kalma" mücadelesi verdiklerini dile getirdi.

    Karşılaşmaya geride başladıklarını, daha sonra iyi bir dönüş yaptıklarını ifade eden Özmeriç, "Çok keyifli bir maç oldu. Ligde kalmamız için gelecek hafta son bir maçımız daha var. Galatasaray Liv Hospital karşısında galip gelmek için elimizden geleni yapıp, ligde kalmaya gayret göstereceğiz. Pınar Karşıyaka'ya play-off'ta başarılar diliyorum" diye konuştu.

    Başkent ekibinin oyuncularından Polat Kaya da taraftarların çok güzel bir maç izlediğini kaydetti ve haftaya, deplasmanda Galatasaray Liv Hospital karşısında galip gelerek ligde kalacaklarını söyledi.

    Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca ise karşılaşmada "kıran kırana" zevkli bir mücadele olduğunu belirtti.

    Pınar Karşıyakalı oyuncu Barış Hersek de 2. yarıda basit top kayıpları ve rakibin iyi hücumuyla geriye düştüklerini dile getirdi. Defanstaki hatalı oyunlarının maçı kaybetmelerine neden olduğunu belirten Barış Hersek, Rönesans TED Ankara Kolejliler'i tebrik etti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Liv Hospital Pınar Karşıyaka Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title