Haberler

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde Oryantasyon Günleri Başladı

Hasan Kalyoncu Üniversitesine yeni katılan öğrencilere, Üniversiteyi ve Gaziantep’i tanıtmak amacıyla HKÜ kampüsünde “Öğrenci Oryantasyon Programı” başlatıldı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesine yeni katılan öğrencilere, Üniversiteyi ve Gaziantep'i tanıtmak amacıyla HKÜ kampüsünde "Öğrenci Oryantasyon Programı" başlatıldı.

Programa; Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zerrin Pelin, Prof. Dr. M. Hanifi Aslan, Fakülte Dekanları, Akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, "Bugün burada toplanmamızın amacı yeni bir döneme girecek olan sizlerle bir araya gelerek daha verimli bir Eğitim-Öğretim yılını nasıl geçirebiliriz onları konuşmak üzere toplandık. Geleceğimizin güvencesi siz değerli gençlerimiz için kaliteli ve yenilikçi eğitim sistemini benimseyen Hasan Kalyoncu Üniversitesi, sizlerden de aldığı güçle uluslararası bir Üniversite olma yolunda ilerlemektedir. Sizlerin de burada kendinizi geliştireceğinize, yenileneceğinize inanıyor ve yeni Eğitim-Öğretim yılınızda başarılar diliyorum" dedi.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ni tercih ederek bu yıl HKÜ ailesine yeni katılacak heyecanlı, coşkulu ve gelecek planları olan öğrencilere sunulan kapsamlı Öğrenci Oryantasyon Programının 22-23-24 Eylül 2014 tarihlerinde devam edeceği bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tamer Yılmaz Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title