Haberler

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Eğitim Fuarına Katıldı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, 'Eğitimin Hayat Boyu Seninle' sloganı ile Türkiye'nin birçok ilinde düzenlenen eğitim fuarlarına katılmaya devam ediyor.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen fuarda öğrencilerle buluştu. Gerçekleştirilen eğitim fuarına Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli katıldı.

Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ile ziyaretçilerin dikkatlerini çeken Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Adana'da gerçekleştirilen eğitim fuarında da öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı oldu.

Eğitim fuarında birçok devlet ve vakıf üniversitesi yer alırken, Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verildi. Türkiye'nin birçok üniversitesi ile özel üniversitelerin katıldığı eğitim fuarında Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını gezen öğrenciler etkinlikten oldukça memnun kaldıklarını belirtti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title