Haberler

Hasan Fehmi Kinay: Başarımızın Sırrı Samimiyettir

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, yeni dönemdeki milletvekili adaylarının kentin problemlerini bilen, halkı isminden ve simasından tanıyan isimlerden oluştuğunu dile getirdi.

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, yeni dönemdeki milletvekili adaylarının kentin problemlerini bilen, halkı isminden ve simasından tanıyan isimlerden oluştuğunu dile getirdi.

Partiye aday adaylarının da büyük bir katkı sağladığını ifade eden Kinay, adayların belirlenmesinde başta Başbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Belediye Kültür ve Ticaret Merkezi'ndeki aday tanıtım toplantısında konuşan Kinay, "Bu davaya gönül vermiş, adeta bir nefer gibi çalışmış, bugünde milletvekili adayı olarak gelen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kütahya, AK Parti'nin Ege bölgesinde parlayan yıldızı olarak, 4'de 4 seçim zaferini taçlandıracaktır. Öncelikle yoğun bir aday adaylığı temposu içeresinde partimizi seçimlere hazırlandı. Bugün görmekteyiz ki, 4 milletvekili adayımızın işini aday adaylarımız kolaylaştırmışlar. Aday adayı arkadaşlarımız küsmeden, darılmadan, kendilerinde bir eksiklik aramadan, bu işin Allah'ın da bir nasibini olduğunu bilerek aynı azim ve kararlılıkla adaylarımıza destek vereceklerdir. Yeni dönemdeki Kütahya milletvekillerimizi, Kütahya açısından çok şanslı görüyorum. Kütahya'da şanslı, adaylarımızda şanslı. Kütahya'nın şansı, adeta bütün sorunlarını bilen, Kütahya'ya nüfus etmiş, vatandaşlarımızı simasından tanıyan çok değerli arkadaşlarımız" diye konuştu.

"HALKIMIZ BİZDEN YENİ BİR ZAFER DADA BEKLİYOR"

Halkın AK Parti'den yeni bir zafer beklediğini vurgulayan Hasan Fehmi Kinay, "AK Parti'nin 13 yıllık dönemi içinde büyük reformlara imza atarak, bölgesindeki kriz yaşayan ülkelerden ayrışmayı başarabildik. Siyasi istikrara çok şey borçluyuz. Adeta sihirli bir değnekle dokunmuşcasına yollarımız, hastanelerimiz, okullarımız, organize sanayi bölgelerimiz büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Her seçim döneminde olduğu gibi bu seçim döneminde de yeni bir Türkiye'nin yeni bir yapılanmayı birlikte inşaa edeceğiz. Toplumumuz AK Parti'den her zaman olduğu gibi yine büyük bir zafer bekliyor. Türkiye'de her 2 kişiden birisinin oyunu aldığımız büyük rüzgarın kesintisiz devam etmesini sağlayacak teşkilat mensuplarımız ve Kütahyalılardır. Kapı kapı dolayarak elimizde ne kadar bilgi ve belge varsa halkımızla paylaşacağız. Büyük bir siyesi tecrübemiz var. 10 tane seçim gördük.Onca kanun yaptık. TBMM'de önemli komisyonlarda görev yaptım. '3 dönem siz milletvekili olarak görev yaptınız, bu başarının sırrı nedir?' diye soracak olursanız, 'samimiyet' derim. Biz her şeyden önce samimi olduk. Davamıza sadakatle bağlı hareket ettik" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Davutoğlu Hasan Fehmi Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title