Haberler

Hasan Celal Güzel Uçak Ambulans ile Ankara'ya Götürüldü

Adana'da kalp krizi geçiren eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, uçak ambulans ile Ankara'ya götürüldü.

Adana'da kalp krizi geçiren eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, uçak ambulans ile Ankara'ya götürüldü.

Ceyhan ilçesinde bazı görüşmeler yaptıktan sonra Ankara'ya gitmek üzere geldiği Adana Havalimanı VIP salonunda kalp krizi geçiren Güzel, Adana Numune Hastanesi Seyhan Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Güzel, Ankara'ya sevk edildi.

Hastaneden ambulansla Adana Havalimanı'na getirilen Güzel, saat 17.00 sıralarında uçak ambulans ile Ankara'ya götürüldü.

Adana Havalimanı'na gelen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş konuyla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Güzel'in havalimanında rahatsızlandığını belirterek, "Bu nedenle Adana Numune Hastanesi Seyhan Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdık. Gerekli tetkikler orada yapıldı. Kendisini iyi hissettiği için donanımlı uçak ambulans ile Ankara'ya gönderiyoruz. Orada kendisini sürekli takip eden doktorlar varmış, onlar gerekeni yapacaklar" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Celal Güzel Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title