Haberler

Harun Tan Ebru Şallı'yı Sinan Konusunda Uyardı

Güncelleme:

Ebru Şallı ve Sinan Akçıl'ın bir ayrılıp bir barışma haberlerine sinirlenen Harun Tan, sonunda devreye girerek Şallı'ya "Dönmeyeceksin artık, kapat o defteri" dedi.

Ebru Şallı ile Sinan Akçıl'ın 1.5 yıllık aşkı Mart 2015'te sona ermişti. Ayrılık üzerine 2 iddia ortaya atılmıştı. Bu iddialardan biri Sinan Akçıl, Ebru Şallı'dan aldığı 800 bin TL'lik borcu ödemediği, diğeri ise Sinan Akçıl'ın, popçu Ayshe ile yakınlaştığı haberleriydi.

"SİNAN BARIŞMAK İSTİYOR" DEMİŞTİ

Eski sevgililer geçenlerde bir alışveriş merkezinde buluşup yemek yedi ve Ebru Şallı "Sinan yeniden denemek istiyor" dedi.

"DÖNMEYECEKSİN"

Sonunda Ebru Şallı'nın eski eşi ve aynı zamanda 2 oğlunun babası Harun Tan devreye girdiği ve Ebru Şallı'yı arayıp "Dönmeyeceksin. Kapat artık o defteri" dediği öğrenildi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinan Akçıl Ebru Şallı Harun Tan Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

Düriyem:

Errkek

2
79
yanıtYanıtla
abdullah yeniçeri:

kapat o defteri yeni bir defter aç demek istemiştir

63
2
yanıtYanıtla
elif ak:

sinan çok yakışklısıınnnnn

2
46
yanıtYanıtla
SAÇMA:

İYİDE BEN ŞUNU ANLAMIYORUM. HARUNLA EBRU ARASINDA GEÇEN DİYALOG NASIL OLUYODA BASINA SIZIYO. HARUNN EBRUYA TEL EDERKEN GAZETECİLERİ ÇAĞIRIP GELİN HADI BEN ŞİMDİ TEL EDİCEM. BUNLARI DA YAZIN MI DİYO SAÇMA:)

34
1
yanıtYanıtla
Dem bubaaa:

mide yok bunlarda işkembe var. .

29
1
yanıtYanıtla
...:

harun tan doğru demiş 2 çocuk annesi bir kadın herşeyine iki misli daha dikkat etmeli birlikte olacagı adam her anlamda kendisine yakışmalı boşandıktan sonra harun tanın adını biriyle duydunuz mu hep ebru şallının adı aşklarla anılıyor bu adam yarın kadına kızıp çocuklarını bile alabilir bu hakkıda var

15
3
yanıtYanıtla
kerem cetinmobilWeb@haberler.com:

cok yakisiyorlar birbirlerine devam etsinler ya

1
15
yanıtYanıtla
İstanbul aşığıMobil-IOS:

Ya şu Sinan ın neresi yakışıklı Allah Aşkın'a yaa. Kıçı başı ayrı oynamayacak bir Erkeğin. Bak ağır abi Harun'a kurban olsun Ebru şallı ona. Biraz heyecan için sattı Kocasını ve çocuklarını. Yazıklar olsun ne çok sevmiştim ebruyu.

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title