Haberler

    Harun Arslan 'Hocayla Değerlendirdik'

    Almanya Futbol Federasyonu, teknik direktör Joachim Löw'ün 2018 Dünya Kupası'na kadar takımın başında olacağını bildirdi.

    Almanya Futbol Federasyonu, teknik direktör Joachim Löw'ün 2018 Dünya Kupası'na kadar takımın başında olacağını bildirdi. Löw'ün, milli takımda kalıp kalmamak için menajeri Harun Arslan ile 3 gün süren değerlendirme sonrasında ortak karar aldıkları öğrenildi.

    Almanya Milli Takımı'nın EURO 2016 yarı final maçında ev sahibi Fransa'ya 2-0 yenilerek elenmesi sonrasında Almanlar Löw'ü yerden yere vurmuş basında Löw'ün görevine devam edip etmeyeceği tartışılmıştı.

    Yaşanan gelişmeler sonrasında Löw, Fransa maçı sonrası hiç kimseyle görüşmedi. Menajeri Harun Arslan ile oturdu, geleceği ile ilgili kararlar aldı. Löw, Harun Arslan'a da danıştıktan sonra Alman milli takımıyla 2018 yılına kadar olan sözleşmesinin tamamlamayı uygun buldu. Harun Arslan konuyla ilgili Hürriyet'e özel açıklamada bulundu.

    Arslan "Fransa maçı sonrası gelecek ile ilgili karar vermek gerekiyordu. Hocanın zaten Alman Futbol Federasyonu (DFB) ile 2018 yılına kadar anlaşması bulunuyor. Hoca hiçbir zaman bırakmayı düşünmedi. Sadece değerlendirmek istedi. Beraber değerlendirdik. Yapılan değerlendirmeden sonra da görevinin başında kalmayı uygun buldu" dedi. Arslan "Şampiyona dönüşü düşünmek için iki üç güne ihtiyaç vardı. Hocanın sözleşmesi vardı zaten. Kalması iyi oldu" diye konuştu.

    Kararını kesinleştirdikten sonra dün DFB Başkanı Reinhard Grindel ile telefonda konuşan Löw, görevini bırakmayacağını bildirdi.

    DFB de yayınladığı açıklamayla Löw'ün görevinin başında olduğunu duyurdu. Yapılan yazılı açıklamada Löw kararıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Turnuvalar her zaman bir durak. Yarı final maçından sonra hepimiz büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Turnuva boyunca büyük bir enerji harcadık. Şampiyona sonrası dinlenmek ve sakin bir ortamda karar vermek için birkaç güne ihtiyacım vardı. Benim için şu kesin ki bizim hayal kırıklığımıza rağmen takım hayal kırıklığı yaratmadı.

    Şampiyonanın en genç takımıydık. Çok büyük bir potansiyel görüyorum. Bu futbolcularla çalışmak çok büyük bir sevinç. Bu takım daha büyük sevinçler yaşatacağına inanıyorum. Rusya'daki 2018 Dünya şampiyonasına kadar büyük bir gelişim yaşayacak" dedi.

    Löw'ün kalmasıyla ilgili DFB Başkanı ise şu açıklamayı yaptı: "Milli takım hocasının böylesi büyük bir turnuvadan sonra birkaç gün sakin kalıp turnuvayı değerlendirmesinine büyük saygı duyuyorum. Onun görevini bırakacağını hiçbir zaman düşünmedik. Teknik direktörün 2018 yılında yine şampiyonluk hedeflediğini biliyorum. Şampiyona öncesi ve sonrasında dediğim gibi bu takım için en iyi teknik direktör Joachim Löw'dür. Sınırsız güvenimizi kazanmış biri olarak gelecekte de onunla büyük başarılara birlikte imza atacağımız" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Harun Arslan Almanya Fransa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title