Haberler

Harranlı Bu İftarda Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Harran Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğinde yöneticiler vatandaşlarla bir araya geldi.

Hayat-i Harrani Türbesi'nin bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde Büyükşehir Belediyesi Gezici Sanat Sahnesinin kullanıldığı ve Ruhavi Musiki Topluluğu iftara gelen vatandaşlar için iftar öncesi ve sonrasında ilahiler seslendirdi.

Birbirinden güzel tasavvuf eserlerini seslendiren Ruhavi Musiki Topluluğunu ilgiyle dinleyen vatandaşların yanı sıra ilçede ikamet eden Suriyelilerde iftar yemeğine katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Okay, Harran Kaymakamı M. Selami Yazıcı, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve vatandaşlar ezanın okunmasıyla dualar eşliğinde iftarlarını açtılar.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, iftara katılan vatandaşlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Harran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title