Haberler

Harran Üniversitesi Öğrencileri TRT 6'ya Konuk Oldu

Harran Üniversitesi öğrencileri, TRT 6’yı tanımak ve stüdyo ortamından yararlanmak amacıyla ''Fate İle Günbegün'' programına konuk oldu.

Harran Üniversitesi öğrencileri, TRT 6'yı tanımak ve stüdyo ortamından yararlanmak amacıyla "Fate ile Günbegün" programına konuk oldu.

Harran Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü öğrencileri, TRT 6'nın Diyarbakır'daki stüdyosunda kurum binası içerisindeki stüdyosunda çekimi gerçekleştirilen "Fate ile Günbegün" (Bi Fate Re Roj Bi Roj) programına katıldı. Öğrenciler, canlı yayında Fate ile düet yapıp halay çekti. Sunucu Fate, canlı yayında şarkı söyleyen Yasin Erdeveci'nin sesini beğenerek, programına konuk olarak katılmasın istedi. Öğrenciler, TRT 6 binasındaki stüdyoları ve diğer birimleri gezerken, aynı zamanda çalışanlardan da kameraların özellikleri, kullanım teknikleri ve canlı yayında yapılması gerekenler hakkında bilgi aldı. Canlı yayın yapma imkanı bulan öğrenciler, TRT 6 binası gezisinin ardından Diyarbakır turu yaptı. Öğrenciler, Meryem Ana Kilisesi ve Diyarbakır Kilisesi'ni gezdi, kilise görevlileriyle sohbet etti. Öğrenciler, kendileri ile gelen öğretim görevlileri Mehmet Şeker, Sevilay Ulaş ve programı organize eden üniversite idarecilerine teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harran Üniversitesi Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title