Haberler

Harran Devlet Hastanesi'ne Hemodiyaliz Ünitesi Kuruluyor

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan, Harran Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Ahmet Bayat ile birlikte Harran ilçesine gelen Sulhan, ilçedeki Devlet Hastanesi'nde poliklinikler ile yatan hasta servislerini gezip, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Dr. Turhan Sulhan, Hastane Baştabibi Uzman Dr. Mehmet Gökçe İmam'dan hastaneyle ilgili bilgi aldı. Harran Devlet Hastanesi'nde verilen sağlık hizmetlerinin daha üst seviyelere çıkarılması konusunda gerekli çalışmanın yapılacağını belirten Genel Sekreter Dr. Turhan Sulhan, Sağlık Bakanlığı'nın acil eylem planlamasında hastanelerde acil ve yoğun bakım ünitelerinin iyileştirilmesi çerçevesinde Harran Devlet Hastanesi'nde eksik olan ünitelerin kurulacağını belirterek, vatandaşların ilçeden şehre gelmemeleri, yaşadıkları yerde hayatlarını idame ettirmeleri için en kısa zamanda hemodiyaliz ünitesi kurulacağı müjdesini verdi. Harran Devlet Hastanesi'nde verilen sağlık hizmetlerini iyi gördüğünü kaydeden Sulhan, mesleğini seven genç ve dinamik hekimlerin görev yaptığı Harran'da güzel işler yapıldığını dile getirdi. 2012 yılında 130 bin hastaya Harran Devlet Hastanesi'nde sağlık hizmeti verildiğini söyleyen Genel Sekreter Sulhan, Harran'ın hizmetin en iyisini hak ettiğini belirtti. Vatandaşın rahat ve kaliteli sağlık hizmeti alması için özveriyle çalışıldığını kaydadan Sulhan, hastane bünyesinde çalışan doktor, hemşire ve idari personelin dinamik ve çalışkan olduğunu kaydetti. Harran'ın farklı bir ilçe olduğunu belirten Sulhan, yapılan hizmetlerin vatandaşlarla paylaşıldığını söyledi.

Dr. Turhan Sulhan, daha sonra Harran'da yaklaşık on bin kişi kapasiteli olan ve şu an yaklaşık bin beşyüz kişinin bulunduğu Suriyeli sığınmacılar için kurulan konteyner kampta incelemelerde bulundu. Dr. Sulhan, burada çalışan doktor, hemşire ve sağlık çalışanları ile sohbet ettikten sonra tedavi için gelen Suriyeli vatandaşlara tercüman yardımıyla geçmiş olsun dileklerinde bulundu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turhan Sulhan Mehmet Gökçe Şanlıurfa Harran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title