Haberler

Harran'da Çalışmalar Planlı Yürütülecek

Güncelleme:

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Harran Sur İçinin yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kurumlar arası koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Vali İzzettin küçük; Harran'daki tarihi hazinelerin gün yüzüne çıkarılmasının tek başına Şanlıurfa'ya çok büyük katkı sunacağını belirtti. Bu hazinelerin gün yüzüne çıkarılması içinse Harran'da çalışmalar yürüten kurumların işbirliği ve koordinasyonlu çalışması gerektiğinin altını çizen Vali İzzettin Küçük: "Herkes bir şeyler yapıyor ama birbirinden bağımsız parça bölük gidiyoruz. Bunun için genel bir tasarım yapalım dedik. Genel tasarımdan sonra kim neyi, ne zaman hangi sıraya göre yapacağını bilsin. Bu bir yol haritasıdır. Maksadımız bir düzen ve plan çerçevesinde iş yapmaktır. Burada ilgili pek çok kurum var. Bu plan tasarımıyla ilgili son bir toplantı yapalım ve bu konuyla ilgili farklı fikirler varsa onları da alalım. Bundan sonra buna göre hareket edelim istiyoruz" dedi.

Toplantıya katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise; Büyükşehir Belediyesi olarak kendilerinin de ortak bir planın gerekliliğine inandıklarını kaydetti. Kurumların plan çıktıktan sonra üzerlerine düşeni yapmasının doğru bir yaklaşım olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi; büyükşehir belediyesi tarafından Harran'a ilişkin yapılan çalışmanın da plana katkı sunacağını belirtti.

Toplantı, yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Harran İmar Planının sunumuyla devam etti. Kent tasarımı ve alan yönetimi konularında toplantıya katılan kurum yetkilileri fikirlerini paylaştıktan sonra toplantı sona erdi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ün başkanlık ettiği toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gap Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Harran Kaymakamı Temel Ayca, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran Kazı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Önal, ilgili kurum amirleri ve temsilcileri katıldı.




Kaynak: Temsilci / Yerel

Şanlıurfa Harran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title