Haberler

Harput Hünkar Konağı ve Galaksi Tatil Köyün'den Sanat'a Destek

Güncelleme:

Nejat Uygur adına yapılacak olan 2. Elazığ Tiyatro ve Turizm Festivali için çalışmalar, festival tertip komite başkanı Avukat İbrahim Gök başkanlığında devam ediyor.

Bu yıl ünlü tiyatro sanatçısı Nejat UYGUR adına yapılacak olan 2. Elazığ Tiyatro ve Turizm Festivali için çalışmalar, festival tertip komite başkanı Avukat İbrahim Gök başkanlığında devam ediyor. 1-8 Kasım tarihlerini kapsayacak olan festivalde 7 bölgeden 11 ilin tiyatro sanatçıları yer alacak.

Elazığ Müzik ve Sanat Derneği organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan festival için Harput'ta sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Dernek Başkanı Savaş BAL, Kurumların ve iş adamlarının bu projeye destek olmaları gerektiğini bildirerek Elazığ'ın tanıtıma destek veren işletmelere de teşekkür etti.

Festivalin konaklama ve iaşe giderlerini karşılayacak Galaksi Tatil Köyü ve Harput Hünkar Konağı'nın işletme sahibi Nurettin BAHÇECİ, Nejat Uygur isminin kendisini çok heyecanlandırdığını, festivalin Elazığ'ın tanıtılmasına büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, festivale sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title