Haberler

Harita Mühendislerinden Başkan Evcilmen'e Ziyaret

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi yeni yönetim kurulu üyeleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i ziyaret etti.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi yeni yönetim kurulu üyeleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay olağan genel kurullarını tamamlayarak yeni yönetimi belirleyen Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i ziyaret ederek oda çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ramazan Eciş ve yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Başkan Evcilmen, "Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası'nın çalışmaları bizleri de yakından ilgilendiriyor" dedi.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi olarak kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere sivil toplum örgütleri ile koordineli çalışmalar içerisinde olduklarını belirten şube başkanı Ramazan Eciş, "Yeni yönetim kurulu olarak, gerçekleştirmek istediğimiz çok sayıda proje var. Bunun heyecanını yaşıyoruz. Özellikle imar uygulamalarında, belediye meclislerindeki branş komisyonlarında geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu çalışma dönemi içerisinde de görüşlerimizi ifade etmek istiyoruz" dedi.

Ziyarette; Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi üyeleri ile Muratpaşa Belediyesi'nin çalışma ve projeleri üzerine de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Evcilmen Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title