Haberler

Harem Kapıları Aralanıyor

Güncelleme:

Venedik sokaklarında hissedilen Osmanlı esintisi ikinci kitapla birlikte kuvvetli bir rüzgâra dönüşüyor.

Roberta Rich, zengin bir tarih bilgisi de verdiği romanında olayları öylesine sürükleyici bir hale getirmeyi başarıyor ki, Aşk Her Şeye Rağmen bir solukta okunuyor. Venedik'ten sürgün edildikten sonra Konstantiniyye'de yeni bir hayata başlayan Hanna ve Isaac Levy çiftini tabii ki burada da büyük zorluklar bekliyor.

Masalsı anlatımıyla Aşk Herşeye Rağmen Sayfa6 Yayınları'ndan çıktı.

Vicdan karar vermenin neresindedir?

Venedik'te Bir Yahudi'yle tanışıp aşklarının etkisinden uzunca bir süre kurtulamadığımız Hanna ve Isaac Levy'yi İstanbul'da da aksilikler peşlerini bırakmıyor. Hanna'nın ebeliği sayesinde sarayın nimetlerinden yararlanmaya başlayan çiftimizin rahatı, verilmesi zor bir kararlabozuluyor. Vicdanıyla baş başa kalan Hanna, verdiği kararın doğru olduğunu düşünüyor mu?

Haremin bilinmeyen yönleri

Osmanlı'da harem ağalarının nasıl hadım edildiğinden sultanların yatak odalarına, valide sultanların etkisinden cariyelerin akıbetine kadar pek çok detayın yer aldığı kitapta bugüne kadar duymadığınız bilgilerle de karşılaşmanız mümkün.

Dağlardan saraylara

Aşk Her Şeye Rağmen'de Hanna ve Isaac dışında henüz 14 yaşında olan Kafkas kızı Leah'la tanışıyoruz. Babasının kopmuş kellesini gören, dillere destan bir güzelliği olmayan bu köylü kızı nasıl III. Murad'ın gözdelerinden biri oluyor? Hanna bu Kafkas kızına yardım ederken Valide Nurbanu Sultan, etrafında dönenlerin farkına varmıyor mu? Saray entrikalarının yanına Venedik entrikaları da eklenince işler iyice karışıyor.

Birinci kitabındaki samimi anlatımı sürdüren Roberta Rich, Sayfa6 Yayınları'ndan çıkan Aşk Her Şeye Rağmen'le yine tempoyu hiç düşürmüyor ve bir solukta okunacak bir romanla karşımıza çıkıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Venedik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title