Haberler

Hareketli Hayat Programı Kapsamında 407 Bisiklet Dağıtıldı

Sağlık Bakanlığı'nın, Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında Giresun'da liseli öğrencilere bisiklet dağıtıldı.

Sağlık Bakanlığı'nın, Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında Giresun'da liseli öğrencilere bisiklet dağıtıldı.

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında yürütülen, Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi ile vatandaşlarda fiziksel aktiviteyi arttırmak, fiziksel aktivite konusunda farkındalık sağlamak için Giresun Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi.

ŞEHİDİN KARDEŞİNE DE BİSİKLET VERİLDİ

İl Özel İdare Gençlik Merkezi'nde Vali Hasan Karahan, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fazıl Özden, vali yardımcıları ve bazı kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte  407 lise öğrencisine bisiklet dağıtıldı. Geçtiğimiz günlerde Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Giresunlu uzman çavuş Süleyman Kul'un Yolağzı Ortaokulu'nda okuyan kız kardeşi Esra Kul'a da bisikletini Vali Karahan verdi.

Giresun Valisi Hasan Karahan, proje kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da bisiklet dağıttıklarını hatırlatarak, 19 Mayıs'ta da gençlere, şehit ve gazi yakınlarına öncelik vererek 407 bisiklet dağıttıklarını söyledi.

- Giresun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Türkiye Giresun Politika Güncel Haberler

title