Haberler

Harçlıklarını, Lösemili Çocuklar İçin Bağışladılar

Şehit Şerife Bacı Ortaokulu öğrencileri, önek bir çalışmaya imza atarak harçlıklarını Lösemili Çocuklar Vakfı’na bağışladı.

Şehit Şerife Bacı Ortaokulu öğrencileri, önek bir çalışmaya imza atarak harçlıklarını Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışladı.

Şehit Şerife Bacı Ortaokulu öğrencileri, "Bir Tuğlada Sen Koy" projesi kapsamında harçlıklarından biriktirdikleri paraları LÖSEV Kastamonu İl Temsilcisi Şevket Yılmaz'a teslim etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Namlı ve Okul Müdürü Şükrü Demirci'nin de katıldığı törenle, öğrencilerin biriktirdiği harçlıkları alan Lösev Kastamonu İl Temsilcisi Şevket Yılmaz, öğrencilerin örnek davranışlarının takdir edilmesi gerektiğini belirterek, ayrıca örnek bir davranışta sergilediklerini kaydetti.

Öğrencilerin kendi yaşıtlarında olan hasta arkadaşlarına 'Bir Tuğlada Sen Koy' kampanyası adı altında destek vermelerinin örnek bir davranış olduğunu ifade eden Yılmaz, "Şehit Şerife Bacı Ortaokulu'nun tüm öğrencilerini gözlerinden öpüyorum. Lösemili ve kanserli hastalarımızın yanında olan Lösev büyümeye devam ediyor. Türkiye'nin her yerinden 18 bin kayıtlı hastası ve 3 milyon gönüllü üyesi bulunan vakıfız. Bu örnek davranıştan ötürü herkese teşekkür ederim. Ayrıca Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Namlı Bey'e de katkılarından dolayı çok teşekkür ederim" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevket Yılmaz Kastamonu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
title