Haberler

Hapisteki Sezer İnanoğlu'nun Çalınan Cipi Bulundu Ama Geri Alınamadı

Güncelleme:

Hapis yatan Sezer İnanoğlu'nun eşinin cipi, Şişli'de bir otelin önünden çalındı. Bir gün sonra bulunan cip, film şirketine kayıtlı olduğu için şirket yetkililerine teslim edildi.

Hakkında verilen hapis cezasını çekmekte olan yapımcı Sezer İnanoğlu'nun eşine tahsis edilen 350 bin lira değerindeki son model cip, iki gün önce Şişli'de park edildiği otelin önünden çalındı. Şoför tarafından resepsiyona bırakılan kontak anahtarını alan esrarengiz kişi tarafından çalınan cip, 1 gün sonra polisin dikkati sayesinde Bakırköy'de bulundu. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen hırsızlık olayının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Sezer İnanoğlu'nun eşi Zeynep İnanoğlu aracı almak istedi ancak cip film şirketi adına kayıtlı olduğu için alamadı. Polis kimliğini tespit ettiği şüpheliyi yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

İNANOĞLU'NUN EŞİNİN CİPİ, OTELİN ÖNÜNDEN ÇALINDI

İstanbul'da düzenlenen bir polis operasyonunda evinden yapılan aramada Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, uyuşturucu madde çıkan, bir başka olayda polisle çatışmaya giren, 2015 yılında hakkında verilen 5 yıl 10 ay hapis cezası nedeniyle yakalanıp cezaevine giren Sezer İnanoğlu'nun başı bu kez oto hırsızlarıyla derde girdi. "Sezercik" karakteriyle Türk sinemasına damgasını vuran yapımcı Sezer İnanoğlu'nun eşine tahsis edilen son model cip 2 gün önce Şişli'de bir otel önünden çalındı.

HIRSIZLIK ANI KAMERALARDA

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada güvenlik kamera görüntülerini inceleyen dedektifler, hırsızlık anının saniye saniye kaydedildiğini gördü. Otelin önündeki masada oturan bir kişinin, Sezer İnanoğlu'nun eşi Zeynep İnanoğlu'nun şoförünün getirdiği otomobilin park edilişini izlediği tespit edildi. Şüphelinin, şoförün anahtarı resepsiyona verip evine gitmek için ayrılmasının ardından yaklaşık 2 saat sonra harekete geçtiği belirlendi. Resepsiyona giderek görevliye sözde şoförün geri geldiğini ve anahtarı istediğini söyleyen bu kişinin daha sonra kontak anahtarıyla hızla dışarı çıkarak aracı çalıştırdığı ve uzaklaştığı görüldü.


POLİS EKİBİ OTOPARKTA BULDU

Bu gelişme üzerine yaklaşık 350 bin lira değerinde olan ve rengi dolayısıyla İstanbul'da iki adet bulunduğu öğrenilen cip her yerde aranmaya başlandı. Polis ekipleri kısa süre içinde hırsızın kimliğini tespit ederken, çalınan araç Bakırköy'de bir inşaat şirketinin otoparkında bulundu. Polis ekibinin fark ederek müdahale ettiği aracın çalındığı gün "Biraz burada kalsın" denilerek otoparka bırakıldığı öğrenildi. Kamera kayıtları incelendiğinde otomobili bırakan kişi ile otelden çalan kişinin aynı olduğu ortaya çıktı.

PARMAK İZİ İNCELEMESİ YAPILDI

Otomobil, bulunduktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü otoparkına çekildi. Olay yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından araçta titiz bir inceleme yapıldı. Cipin sağ arka kapısının hırsız tarafından yapılan kaza sonucu hasar gördüğü tespit edildi. Otomobilde bulunan yabancı parmak izleri ise inceleme altına alındı.

CİPİ ALMAYA GELDİ ALAMADI

Aracın bulunduğu duyarak Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Sezer İnanoğlu'nun eşi Zeynep İnanoğlu yaklaşık 2 saat boyunca Oto hırsızlık Büro Amirliğinde kaldı. Ancak cipin ruhsatında film şirketi adına kayıtlı olduğu için aracı teslim alamadı. Bulunan aracın şirket yetkililerine teslim edileceği öğrenildi. Zeynep İnanoğlu, şoförü ve yardımcısı ile birlikte bir açıklama yapmadan Asayiş Şube Müdürlüğü'nden ayrıldı.

Polis şüphelinin kimliğinin tespit edildiğini yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Sezer İnanoğlu İstanbul Bakırköy Şişli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

onlarda normal:

adam hapiste, karı boşmu dursun yani?

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Tanımadığı insanlara ''karı'' diyerek egosunu beslemeye çalışan, bilmediği konularda fikir yürüterek de eğlenmeye çalışan sek-cahil arkadaşı, nezakete ve biraz zekaya davet ediyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title