Haberler

Hanönü'nde Ramazan Etkinlikleri Düzenlendi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde Ramazan ayı dolayısıyla Hanönü Belediyesi ve ilçede faaliyet gösteren özel bir maden şirketinin ortak çalışması ile Ramazan etkinlikleri düzenlendi.

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde Ramazan ayı dolayısıyla Hanönü Belediyesi ve ilçede faaliyet gösteren özel bir maden şirketinin ortak çalışması ile Ramazan etkinlikleri düzenlendi.

Hanönü Belediyesi ve Hanönü'nde faaliyet gösteren özel bir maden şirketi tarafından Ramazan etkinlikleri düzenlendi. Atatürk Meydanı'nda düzenlenen Ramazan etkinlikleri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Akşam saatlerinde başlayan ve aileler ile çocukların yoğun ilgi gösterdiği ramazan etkinlikleri kapsamında Hacivat-Karagöz, Gölge Oyunu, çocuklar için Palyaço, yüz boyama, Tasavvuf Müziği, Semazen gösterileri, ilahiler, sihirbaz gösterileri ve eşitli yarışmalar düzenlendi.

Etkinliklere çocuklarıyla gelen vatandaşlar, eski Ramazanları hatırlattığı için bu organizasyonu düzenleyen Hanönü Belediyesi ve maden şirketi yetkililerine teşekkür etti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Hanönü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title