Haberler

Hanönü Kaymakamı Çiğdem'e Veda Yemeği Verildi

KASTAMONU(AA) – Ankara'da düzenlenecek kursa katılmak üzere ilçeden ayrılacak Hanönü Kaymakamı Salih Çiğdem için veda yemeği düzenlendi.

Hanönü Orman İşletme Müdürlüğü lokalinde düzenlenen yemekte konuşan Çiğdem, kendisi ve ailesinin Hanönü'nü çok sevdiklerini söyledi.

Çalışmalarında kin, kasıt güderek hiçbir iş yapmadığını ama kırdığı kişi varsa haklarını helal etmelerini isteyen Çiğdem, "Beni bir kardeşiniz olarak, küçüğüm varsa ağabeyiniz olarak sayarsanız, bu benim için bahtiyarlık olacaktır. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Hanönü'nün bozulmamış sosyal dokusu bulunduğunu dile getiren Çiğdem, şöyle konuştu:

"Her kaymakamın önem verdiği bir alan vardır, çok ciddi anlamda işler de yaptık, boş durmadık, reklam yapmanın da çok anlamı yok zaten. Sizinle beraber yaptık, tek başıma başardığım bir iş değil. Çatıştayı düzenledik, kütüphanemizi düzenledik, milli eğitimde ciddi işler yaptık. Hakkınızı helal edin, hepinize hayatınızda sağlık, mutluluk, başarılar diliyorum. Benim üstüme düşen ne olursa her zaman kapım açık. Benim mutlu ayrılmama sebebiyet veriyorsunuz, bu da Hanönü'nün güzelliği, Hanönü'nün yardımseverliğidir."

Yemeğe Belediye Başkanı Serkan Uçar, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Başçavuş Nuh Uğur, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Özen, İlçe Müftüsü Osman Sağlam, İlçe Milli eğitim Müdürü Serkan Demirkıran ile kamu kurum ve kuruluş amirleri muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü Hanönü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title