Haberler

Hannover 96, Tayfun Korkut'u Gönderdi

Güncelleme:

Bundesliga'da zor günler geçiren Hannover 96, 4-0 sona eren farklı Bayer Leverkusen mağlubiyeti sonrası Türk teknik direktör Tayfun Korkut ile yollarını ayırdı.

HEZİMET SONU OLDU

Göreve geldiği ilk dönemde başarılı sonuçlar alan Tayfun'lu Hannover, son 7 maçta galibiyet yüzü göremezken, küme düşme hattının bir basamak üzerine kadar geriledi. Kulüp yönetimi sık sık Tayfun Korkut'a destek mesajları vermesine karşın, kötü gidişin ardından yolları ayırma kararı aldı.

RESMEN AÇIKLANDI

Hannover 96 da kararı resmi Twitter hesabından duyurdu. Kulüp yönetimi, hafta sonunda oynayacakları Hoffenheim maçında takımın başında yeni teknik direktörün çıkacağını açıkladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Tayfun Korkut Hannover Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

Adınızı Yazın:

merhaba. kovdular ne demek yaa. görevine son veridi desenize. bu nasıl haber anlayışı. . yazıklar olsun. bu medya varya. . . .

55
0
yanıtYanıtla
BADİ EKREM:

Benim gibi ünlü santraforun öğrencileri böyle olmamalı

19
1
yanıtYanıtla
deget:

İstifa etti desiler daha iyiydi, kovulmak falan rencide olmuyormu

7
5
yanıtYanıtla
besiktasmobilWeb@haberler.com:

Cok üzüldüm basarili olmasını istyordum

11
1
yanıtYanıtla
@VTNDS:

ADAM GECEN SENE TAKIMI KÜMEDEN KURTARDI, BU SENEDE ISTEDIGI GIBI TRANSFER YAPILMADI. HANNOVER ICIN KÜMEDEN KACIS YOK BU SENE BANKO DÜSER TABI BI MUCIZE OLMAZSA.

8
4
yanıtYanıtla
KAFKAZ.TALİS HALKİ (CAVİD HASANOV):

SOS. SABRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ. . . DEF OL GİT. . . İYRENC ADAM. . KOTU PAS KRALİ. . . . . SUTLARİ DAQLARA DASLARA. . . (40 PAS . . . 40- DA RAKİBE. . İYRENCCCCCTFUUUU QALATASARAYA)burakdim cim bomu sabriden dolayi. . def ol git salak. . mal. . . keriz sifatli.

3
7
yanıtYanıtla
tayfun korkutun arkadaşı:

kendi insanının başarısından haz duymayan fakat başarısızlığında onu yerin dibine kadar laflayan tek millet biz miyiz acaba şu dünyada?

7
0
yanıtYanıtla
.......................:

Tayfunda hocamı ya her maç hata yapan adamları sürekli 11 tutan Anteröner olurmu mücadeleci ve forvet hattındaki etkili isimler yedekde her maç yenilen gollerde imzası olan Marcello ilk 11 de takımı öne geçtimi şaşırıyor oyuncu değişikliği ve saçma taktikler

6
0
yanıtYanıtla
YORUM:

yetersizdi alman oldukları için sabır gösterdiler burada olsa 4-5 hafta önce kovulmuştu iyi hoca değil ama Türkiye için iyi reklam oldu şimdi Türk takımları teklif yağdırırlar.

4
1
yanıtYanıtla
cemil6:

siz MAL MAL konusun yazin danalar. . top görseniz kavun zannedersiniz :):) adamin karakteri kisiligi yeter CAKALLAR!

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title