Haberler

Hanımlar El Emeği Çarşısında 100.Gün

Çarşımızın Genel Felsefesinin Al -Sat Yöntemi Değil Üret-Sat Yöntemi Olduğunu İlk Açılış Dönemimizde De Kamuoyumuza Açıklamıştık.

Kent Konseyi Kadınlar Meclisi'nin öncülüğünde, İnegöl Belediyesinin desteği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde açılışı yapılan Hanımlar El Emeği Çarşısı 100. gününde Belediye Başkanı Alinur Aktaş, düzenlediği basın toplantısında Hanımlar El Emeği Çarşısı'nın 100. gününü değerlendirdi.

EL EMEĞİ, GÖZ NURU ÜRÜNLER SATIŞA SUNULUYOR

Kent Konseyi Başkanı Burhan Alıcı ile birlikte Hanımlar El Emeği Çarşısında alışveriş yapmasının ardından bir açıklama yapan Başkan Aktaş, "Hanımlar El Emeği Çarşısını kurmamızdaki amacımızın ilçemizde ihtiyaç sahibi olan ancak üretme kabiliyeti olduğu halde kendine güveni olmayan bayanlarımıza hem üretkenlik hem özgüvenlerini kazandırmaktır.

Ayrıca aile bütçelerine de katkı sağlamak suretiyle, ticari ve sosyal hayata kazandırmaktır. Çarşımızda bayanların evlerinde kendi becerileriyle yaptıkları el emeği göz nuru el işleri ile birkaç kalem kuru gıda ürünler satışa sunulmaktadır. Kesin olarak hazır alım yolu ile temin edilen ürünlere yer verilmemektedir.

"AL-SAT" DEĞİL, "ÜRET-SAT" YÖNTEMİ

Çarşımızın genel felsefesinin Al -Sat yöntemi değil Üret-Sat yöntemi olduğunu ilk açılış dönemimizde de kamuoyumuza açıklamıştık. Açılımızdan bu güne kadar (100 günlük zaman zarfı içerisinde) toplamda 544 vatandaşımız bizlere form doldurarak başvuruda bulunmuş, bu başvurulardan 507 kişiye geri dönüş yapılarak ulaşılmış, bunların 335 kişisi bize ürün getirmiştir.

Başvuran kişilerden 172 kişi elinde hazır ürün olmadığı için ürün getirmemiş, 22 kişiye ise verdiği irtibat numaraların ulaşılamadığı için görüşülememiştir. Yüz gün içerisinde 8562 TL'lik ürün satılıp ürün sahiplerine ödemeleri yapılmıştır. Bu çarşıda önceliğimiz her zaman için ihtiyaç sahibi olan bayanlarımız olduğundan, çok büyük meblağlar olmasa da bayanların aile bütçelerine yapmış oldukları katkılar bizleri mutlu etmektedir.." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title