Haberler

Hanımlar, Dünya Kadınlar Günü Özel Programında Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Bizim kadınlarımız tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelesinde, daima ön saflarda yer almışlardır." dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bayan basın mensupları, bayan personeli ile bir araya gelen ve bir dizi ziyarette bulunan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, günün son programında ise şehit ve gazi eşleri ile anneleri, kadın muhtarlar, kadın Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları üyeleri, kadın STK üyeleri ve iş kadınları ile buluştu.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen buluşmada kadın muhtarlar adına Ağın İlçesi Kaşpınar Köyü Muhtarı Şükran Doydu Çimen, iş kadınları adına ASKON Kadın Kolları Başkanı ve ETSO 2. Başkanı Fikriye Pirinçci, Belediye Meclis Üyesi Şenay Yener, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur ve Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı birer konuşma yaptılar.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, "Bugünün amacı toplumda farkındalık oluşturmaktır. Biz yılın 365 günü kadınlarımızın değerini bilen bir toplumuz. Fedakarlıklarınızla, emeklerinizle, sevginizle ve azminizle geleceğin umudunu yeşertenlersiniz. Geleceğe umutla bakmamızı sağlayan sizlersiniz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mücahit Yanılmaz Elazığ Güncel Haberler

title