Haberler

Hanımlar Bilgisayar Sertifikası Aldı

Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi’ndeki bilgisayar kursuna katılan hanımlar sertifikasını aldı.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi'ndeki bilgisayar kursuna katılan hanımlar sertifikasını aldı.

Yaz kış demeden kurslara katılan hanımlar hem dil öğreniyor hem de meslek ediniyor. Birbirinden güzel ve faydalı kursların açıldığı Pursaklar Ayyıldız, Nezaket, Saray Hanım Evleri ve Tevfik İleri Sosyal Tesislerindeki faaliyetlere olan ilgi kış mevsiminde artarak devam etti. Bu kapsamda Nezaket Hanımevi'ndeki bilgisayar kursuna katılan kursiyerler, eğitimlerini başarıyla tamamlayarak MEB onaylı sertifika aldı.

Lokallerde sadece spor yapmayan hanımlar, aynı zamanda el işi kursuna katılıp ilmek atıyor, tezhip kursuna katılıp sanat öğreniyor, bilgisayar kurslarında ise teknolojinin imkanlarından faydalanıyor. Burada aldıkları eğitimler sonucu evlerinde kurdukları küçük işletmelerle ev ekonomisine de destek oluyor. Hanımların kendini geliştirip meslek edindiği kursların başında bilgisayar, tezhip, kazaziye, kurdele, iğne oyası, dikiş nakış ve yabancı diller yer alıyor. Sertifika alan hanımlar mezuniyetlerini düzenledikleri yemekli toplantıda kutladı. Hanımlar, kendilerine verilen hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek Pursaklar Belediye Başkan Selçuk Çetin'e teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title