Haberler

Hani'de, "Konut Barınma Desteği" Projesi

Proje ile ilçedeki 29 aileye toplam 725 bin lira nakdi destek sağlandı.

Hani Kaymakamlığı'nca hazırlanan "Konut Barınma Desteği" projesi kapsamında ilçedeki 29 aileye 725 bin lira nakdi destek sağlandı.

Kaymakam Hidayet Sarı, yaptığı açıklamada, ilçede yaşayan yardıma muhtaç vatandaşların barınma problemlerini çözmenin ve sağlanan yardımlarla yüzlerini güldürmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Sarı, bu ailelerin barınma sorunun giderilmesi için Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına sundukları projelerin çoğunun kabul edildiğini ifade ederek, hayata geçirilen "Konut barınma desteği" projesinde 29 aileye 725 bin lira nakdi destek sağladık. Yeni evlerine geçen vatandaşlarımız mutluluklarını bizimle paylaşıyor. Onların hayır duaları bizim için en büyük ödül" dedi.

Sunulan projelerin onaylanması ile ilçede 29 aileye ev yapılmasının yanı sıra çok sayıda ailenin de evlerinin onarımı için karar alındığını kaydeden Sarı, projenin süreceğini sözlerine ekledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title