Haberler

    Hande Yener Harbiye'yi Salladı

    Konserine saatler kala Açıkhava sahnesini dolduran hayranlarına müzik ziyafeti çekenHande Yener, sahne şovuyla izleyenlerden tam not aldı.

    Konserine saatler kala Açıkhava sahnesini  dolduran hayranlarına müzik ziyafeti çeken Hande Yener, sahne şovuyla izleyenlerden tam not aldı. Provaları yaklaşık 2 ay süren ve 200 kişilik dev bir ekiple çalışan Yener, gecede 24 şarkı seslendirdi. 7 AYRI KOSTÜM Hande Yener, konserin ilk bölümünde 4, ikinci bölümünde ise 3 farklı kıyafet ile izleyicilerin karşısına çıktı. Hakan Akkaya imzası taşıyan kostümler, 2 ayda ve toplamda 250 bin adet kristal taş kullanılarak hazırlandı. GÖZYAŞLARINI TUTAMADI Hande Yener, 'Acı Veriyor' şarkısını sahneden inerek izleyicilerle birlikte söyledi. Gördüğü yoğun ilgi karşısında duygusal anlar yaşayan Yener, 'Ağlamam çok zordur ama bu sevgi karşılığında mutluluk gözyaşlarım bunlar iyi ki varsınız' dedi. KONSERE ÜNLÜ AKINI Hande Yener'in Harbiye konserine ünlü isimler de büyük ilgi gösterdi. Konseri izlemeye gelenler arasında Alişan, Gonca Vuslateri, Berksan, Ece Gürsel, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berksan da vardı.

    Kaynak: Aksam.com.tr / Magazin

    Hande Yener Berksan Harbiye Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title