Haberler

Hande Yener Göbeğini İçine Çekerek Bikinili Poz Verdi

Güncelleme:

Siyah bikinisiyle göbeğini içeri çekerek poz veren 42 yaşındaki şarkıcı, hayli fit görünüyordu. "Şampiyon belli" notuyla yine rakiplerine gönderme yaptı.

Hande Yener, Bodrum'da işletmeciliğini üstlendiği Sebastian Beach'ten yazın son karesini paylaştı. Siyah bikinisiyle göbeğini içeri çekerek poz veren şarkıcı, hayli fit görünüyordu. "Şampiyon belli" notuyla yine rakiplerine gönderme yaptı.

PATRONLUĞUN KEYFİNİ SÜRÜYOR

Hande Yener, hit olan şarkılarından biri olan 'Sebastian' ile aynı adı taşıyan ve Yalıkavak'ta açtığı beach club ile patronluğun keyfini sürüyor. Yener, "Bayram sonuna kadar sezon devam edecek. Harika bir sezon geçiriyoruz" dedi.

İşte Hande Yener'in o pozu...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Yener Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

????:

hande ilk çıktığı zamanlar iyiydi sonra çok bozdu kendini ne giydiği ne söylediği bişeye benziyor. . .

18
0
yanıtYanıtla
Ali İRİBALTALI:

Kim bu ya. . . . . Kılıf bile olmaz bundan.

12
1
yanıtYanıtla
DevDüşMobil-ANDROID:

Şunu öğrenin artık zavallı Türkiye halkı; ne bunların ne de siyasetçilerin zerre kadar umrunda değilsiniz! Sizin onları düşündüğünüz kadarın çeyreği kadar onlar sizi düşünmüyorken sizin onlara bu düşkünlüğünüz onlara sadece kazanç kapısı, size de enayilik olur!

12
1
yanıtYanıtla
Kıyamet:

Oğlunu askere gønder ande

8
0
yanıtYanıtla
seyit:

Tam gâvur oldu.

8
0
yanıtYanıtla
Bjk:

Fit gormesekkkkk

6
1
yanıtYanıtla
paranoya:

memeleri sarkmış la bunun

7
0
yanıtYanıtla
Kaan Candemir:

Çok tatlı bir bayansın Hande Yener!

1
5
yanıtYanıtla
tracers:

bunun işi bitti artık ! eskisigibi iş yapmıyor !yaşlandı !

5
0
yanıtYanıtla
a canani:

her şeyin bir miyadı vardır

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title