Haberler

Hande Yener Göbeğiyle Olay Yarattı

Güncelleme:

Önceki gün Mersin konserinde göbeği açık bir elbise giyen Hande Yener fazla kilolarıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte ünlü-ünsüz birçok isim forma girmek için spor salonlarından çıkmazken Hadise ve Hande Yener, son görüntüleriyle şaşırttı.

GÖBEĞİ OLAY OLDU

Önceki gün Mersin'de konser veren Hande Yener'in dar kıyafeti yüzünden fazla kiloları dışarıya taştı. Konserinde göbeğini açıkta bırakan bir bluz giymeyi tercih eden Yener'in bu halini gören hayranları ünlü sanatçı için "Kendine yeteri kadar ilgi göstermiyor. En azından vücuduna göre kıyafet seçsin." yorumları yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hande Yener Mersin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

dilanmobilWeb@haberler.com:

o tayti giyen herkesin orda et katlanmasi olur.dogru haber yapin

16
9
yanıtYanıtla
LAZ OGLU:

TURKIYENIN YENI SORUNU HANDENIN GOBEGI YAZIKLAR OLSUN SIZE TEK KELIME

21
0
yanıtYanıtla
adsız:

her kadının sonu böyle istediğinizi yapın

14
5
yanıtYanıtla
k.z:

yaşınıza göre giyinmeyi ne zaman öğreneksiniz ?

17
2
yanıtYanıtla
deniz:

45 yaşına merdiven dayamış bir kadından bahsediyoruz yaşına göre çok iyi görünüyor ayrıca kadının sanatıyla ilgilenin yaptıgı işlerle size ne göbeginden adel diye bir şarkıcı var kadın 100 kilo kimse ona diyor mu git zayıfla millet çatır çatır dinliyor

16
0
yanıtYanıtla
marado:

neşenin kepek sorunu var handenin göbek milletin geçim sorunu var ))))

15
0
yanıtYanıtla
medyanmobilWeb@haberler.com:

Müslümanlar bu görüntüleri haketmiyor.Allah sonumuzu hayır etsin

10
5
yanıtYanıtla
RESİMLERE BAKARAK:

Göbeğini açarak tayt giyecek vücudu hiç yok.

11
3
yanıtYanıtla
wmobilWeb@haberler.com:

Incecik olsa ne olur itici bır kadın zaten.

13
0
yanıtYanıtla
Arif:

Gerçekten önemli haber. Hande yenerin göbeğini görmeseydim yaşıyamazdım.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title