Haberler

Hande Yener'den Hadise'ye Zeytin Dalı

Güncelleme:

Sinan Akçıl'la Hadise'nin arasını bozduğu iddia edilen Hande Yener, kendi beachinde Hadise şarkıları çalarak ünlü şarkıcıya zeytin dalı uzattı.

Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre Bodrum'daki beach savaşları farklı bir boyut kazandı. Hadise, bu yıl açtığı 'La Plaj' ile Hande Yener'in sahibi olduğu 'Sebastian Dona' adlı beach kulübe rakip olmuştu. Ancak Yener'den beklenmeyen bir hamle geldi.

HADİSE'NİN ŞARKILARINI ÇALDI

Ünlü şarkıcı, önceki gün mekanında düzenlediği 'Happy hour' partide Hadise'nin şarkılarını çalarak rakibine zeytin dalı uzattı. Bu hareket hem mekanda eğlenenleri hem de ikilinin hayranlarını bir hayli şaşırttı. Yıllar önce Sinan Akçıl yüzünden karşı karşıya gelen ve açtıkları mekanlarla rekabeti Bodrum'a taşıyan Hadise ile Hande Yener'in bu savaşına geçen ay Demet Akalın da dahil olmuştu.

GÖZLER ONDA

La Plaj'ı ziyaret edip mekanı Instagram'da öven Akalın'ın bu hareketi ise "Demet, ezeli rakibine nispet yaptı" dedirtmişti. Geçen hafta mekanında yaşanan silahlı kavga nedeniyle zor anlar yaşayan Hadise'ye Yener'den destek mahiyetinde gelen bu son hamle gözleri ünlü popçuya çevirdi.

GEÇEN YIL DA KONSERİNE GİTMİŞTİ

Hadise'nin geçen yıl Kıbrıs'ta konserini izlemeye Hande Yener gitmişti. Hadise ile Sinan Akçıl'ın aşkının bitmesine yol açtığı iddia edilen Hande Yener, konser mekanındaydı. Ancak Hadise, değil Yener'in yanına gitmek, yüzüne bile bakmadan geceyi noktaladı.

Daha önce barışma teklifini reddedip olan tüm bağını koparan popçunun, zeytin dalı karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halil Çilingir Hande Yener Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (1)

coşkun:

yaw hadiseciiim güzelsin alımlısın sana kocamıyok yaw sen zenginsin ben fakir çocuk buluşamayız

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title