Haberler

Hande Erçel ile Tolga Sarıtaş Aşk Dedikodularını Yanıtladı

Güncelleme:

''Güneşin Kızları'' dizisinin aşıkları Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş, Sevgililer Günü röportajında buluştu.

Pera Palas Jumeirah'da Sevgililer Günü röportajında bir araya gelen Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş, aralarında çıkan aşk iddialarını da yanıtladı.

Tolga Sarıtaş

''HİÇ AŞIK OLMADIM''

Genç kızlar sizin için deliriyor! Nedir bunun sırrı?

- Büyük bir sevgi ve sahiplenme var. Sokakta ve sosyal medyada çok net görebiliyorum. Bunu yaşamak beni çok mutlu ediyor. Öncelikle hikayeyi sevdi seyircilerimiz. Ali ile Selin'in arasındaki çekimi de sevdiler. Ali ve Selin tutkusu yüksek, güçlü bir aşk yaşıyor. Gençlerin arasındaki iletişimin de yoğun olduğu bir hikaye işliyoruz. Biz de hikayeyi ve karakterleri çok sevdik ve onlara inandık. Sanırım seyircilerimiz de bunu hissettiler ve bizi sevip sahiplendiler.

Gençlerin ilgisini tutmak kolay değildir aslında.

- Yaklaşık 100 kişinin emeği olan bir işten söz ediyoruz. Kamera önü ve arkasında çok çalışkan bir ekip var. En büyük avantajımız da bu. Devamlı birbirimizi motive ediyoruz, dinç ve enerjiğiz. Bunun da payı büyük. Gençler bizim hikayemizde kendilerinden, hayatlarından bir şeyler buluyorlar. Evet, zengin çocuklar bunlar ama acıları, zaafları, sevinçleri ve aşklarını tüm gençler gibi yaşıyorlar.

En büyük etken hikayedeki iniş çıkışlar mı yoksa Ali-Selin mi çifti mi?

- Her ikisi de diyebiliriz. Bunu aslında izleyiciye sormak lazım. Ali ile Selin'in ilişkisi fırtınalı, inişli çıkışlı, zorlu bir yolculuk. Hep bir heyecan ve merak var.

Dizi başlarken bu kadar büyük ilgi göreceğini tahmin ediyor muydunuz?

- Başarı isteğimiz çok yüksekti diyebilirim. Bir de işe başlarken biraz panikten, biraz da heyecandan "ilgi görür mü" diye düşünmek yerine role yoğunlaştım. Karakteri doğru şekilde izleyiciye aktarmanın yollarını aradım.

Unutulmaz bir 14 Şubat anınız var mı?

- Hiç yok.

Size bu günü kutlamak zorlama mı geliyor?

- Hayır. Aşk çok güçlü bir duygu. Aşka ithaf edilen bir gün zorlama demeyelim istersen. Aşk bence hem dünyayı hem de insanı daha da güzelleştiriyor. 14 Şubat Sevgililer Günü, aşk günü olarak geçiyor ama daha çok erkeklere yüklenilmiş bir gün.

Nasıl yani?

- Bütün erkekler birbirine, "14 Şubat'ta sevgiline nasıl bir sürpriz yapacaksın" der. Hiç kızlar arasında böyle bir muhabbet duymadım. Bize kazık olarak atılmış bir gün bence! Heyecanla 14 Şubat'ı bekleyen kızlar ve panik atakla 14 Şubat'ı karşılayan erkekler sürüsüyle karşı karşıyayız.

O zaman sormak lazım, hayatında kaç kez pelüş ayı almak zorunda kaldın?

- Hiç! Anlamsız gelen hiçbir şey almadım bugüne kadar. Ya da ona anlamlı ama bana anlamsız gelecek bir şeyi...

Bu kadar aşık bir adamı oynamak için bir duygu birikimi olması gerekiyor. Nasıl oynanıyor bu aşık adam rolleri?

- Hiç aşık olmadım, onu söyleyeyim. Aşka dair filmler, kitaplar, romanlar, aşkı tarif etmeye çalışan bir sürü kaynak var hayatta. Hatta bütün yaşam enerjisi onun üzerine kurulu diyebiliriz. Ali, aşık olduğunda ne yaşar, ne hisseder, ona çalıştım sadece. Bu arada aşık olmadım dedim ama tutkulu ilişkilerim ya da aşık olduğumu sandığım dönemlerim oldu.

Aşık olmadığını ayrılınca mı anladın?

- Birlikte olmak değil mesele. Aşk zaten birlikte olamama hali bence. Aşık olan insan hemen kendini belli eder. Bakışından tutun tenine kadar sirayet eder. Bu arada tabii ki aşık olmak isterim...

"İsterim, olmadım" dedikçe Hande ile aranızda bir şey olmadığını anlıyoruz.

- Aşkı kim istemez. Dedikodulara gelince, bu da çok normal. İşimizi iyi yapmaya çalışıyoruz ve sette yoğun zaman geçiriyoruz. Ali ile Selin'in aşkı bu kadar tutkulu olunca yakıştırma da oldu. Ben de çok yakıştırıyorum. Çok değerli bir aşk hikayesi var ortada, biz de bunu canlandırmaya çalışıyoruz.

Hep oyuncu mu olmak istiyordunuz?

- Amacım ne olursam olayım, mesleğini seven ve mutlu bir adam olmaktı. Müzikle ilgileniyordum ama sonra tiyatro başladım ve oyunculuğa yöneldim.

Şimdi müziğe devam mı? Yeni proje var mı?

- Şimdilik hayır. Yazın çekilecek bir sinema filmi var.

Hande Erçel

''TOLGAY'LA KİMYAMIZ TUTTU''

"Güneşin Kızları" büyük bir ilgiyle izleniyor. Sizce bunun sırrı nedir?

- Bir kere çok güzel bir şekilde başladı senaryomuz. Dikkat çekici aşk hikayelerimiz var. Ali ile Selin'in arasındaki hikaye gizemli bir aşk hikayesi olarak başladı. Hâlâ da öyle. Gençler kadar orta yaşın da dikkatini çekti Ali ile Selin'in hikayesi. Güzel bir senaryo, güzel bir enerji. Aramızdaki kimya da tuttu. Bunu kameraya çok güzel yansıttık. O yüzden bu kadar popüler bence.

Rol gereği evleniyorsunuz. Olaylar asıl bundan sonra mı başlayacak?

- Bence öyle. İlişkilerini bu noktaya kadar getirdiler, pes etmediler ve evlendiler. Şu an ben de ne olacağını bilmiyorum. Olaylar esas şimdi başlayacak gibi geliyor.

Bu kadar aşık bir karakteri oynamanın arkasında nasıl bir deneyim var?

- Güzel bir aşk yaşadım, evet. Gerçek aşk tecrübeyle sabit diyebiliriz.

Tolga ile aşk dedikodularınız da seyircinin gönlünden geçen mi?

- Aynen öyle. Ali ile Selin'i çok sevdiler, bizi de yakıştırıyorlar. Beğeniyorlar ve gerçek hayatta da aynı enerji olsun istiyorlar. Sete ilk girdiğimiz günden bugüne kadar Tolga'yla güzel bir arkadaşlık kurduk ve ekrana da bunu yansıttık sadece.

Güzel bir ivme yakaladınız ekipçe. Bu nasıl bir psikolojiye sokuyor sizi?

- Daha iyisini yapmak zorundayım baskısı var üzerimde. Eğitim alıp kendimi daha çok işime vermem gerektiğini düşünüyorum. Birçok genç oyuncu bu dönemden geçiyor ve elinde ne varsa göstermen gerekiyor. Elimden geldiğince kendimle savaşıp daha iyisini yapmaya çalışıyorum.

Enteresan bir Sevgililer Günü anın var mı aklına gelen?

- Aslında var. Hiç beklemediğim bir anda, sevgilim "gidiyoruz" dedi. Nereye gideceğimizi hiçbir şekilde söylemedi. Tatil köyüne gittik, bir gece kalıp döndük.

Tolga'ya sorarsan Sevgililer Günü'nde bütün yük erkeklerin üzerinde. Sence?

- Benim için 15 Şubat'ta da, 16 Şubat'ta da olabilir o kutlama. Özel bir gün oluşu, sevgini göstermek için tatlı bir iletişim olabilir ama her gün de kutlayabilirsin.

Aşkı nasıl tanımlarsın?

- Beraber güldüğün, yağmurda beraber ıslandığın biri olmalı. Aynı şeylere cesaret edebildiğin, aynı şeylerden çekindiğin, aynı fedakarlıkları gösterebildiğin biriyle yaşadığın şey bence aşk.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Palas Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

ömer can:

allah mesut etsin birbirlerini begmisler sorun yok

6
0
yanıtYanıtla
55:

Ömer can merak ettim kaç yaşındasın lütfen söylelermisin

yanıt0
yanıt1
ömer can:

kimsiniz niye yaşımı merak etiniz acaba

yanıt0
yanıt0
meral:

ben senaryo değil ama oyuncuların özellikle kız kardeşlerin çok acemi olduğunu düşünüyorum. Halkı bu kadar küçük görmeyin. Lütfen yabancı dizileri bir seyredin. Böyle mi rol yapılıyor. Son derece samimiyetten uzak. Yapmacık, bilmiş konuşmalar hepsi büyümüş ve küçülmüş tipler. Sadece güzellikle iş yürümüyor.

3
0
yanıtYanıtla
Merve:

İkiside iyi oyuncular tolgayi çok seviyorum çok yakisikli

0
0
yanıtYanıtla
Merve:

İkiside iyi oyuncular tolgayi çok seviyorum çok yakisikli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title