Haberler

Hande Erçel, Gönlünü Tolga Sarıtaş'a mı Kaptırdı?

Güncelleme:

Ekin Mert Daymaz'la aşk yaşayan Hande Erçel, sevgilisini Instagram'dan sildi. Güzel oyuncunun, gönlünü rol arkadaşı Tolga Sarıtaş'a kaptırdığı öne sürüldü.

"Gü­ne­şin Kız­la­rı" di­zi­si­nin Se­lin'i Han­de Er­çel, aşk ha­ya­tın­da hız­lı çık­tı. Bir süredir kendisi gibi oyuncu Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşayan Hande Erçel'in önceki gün ilişkisini bitirdiği ortaya çıktı. En son Karaköy'de birlikte görüntülenen ikiliden Erçel, sevgilisini sosyal medya hesaplarından silip engelledi. Buna karşılık Daymaz da sevgilisini Instagram hesabından silmeyi ihmal etmedi. Son dönemde adı Tolga Sarıtaş ile anılan Hande Erçel'in ilişkisini bitirme nedeninin rol arkadaşı olduğu iddia edildi.

GİZLİ AŞK YAŞADIKLARI KONUŞULUYOR

Daha önce haklarında aşk dedikoduları çıkan fakat her defasında bu ilişkiyi yalanlayan Sarıtaş ile Erçel'in gizli aşk yaşadıkları da konuşulanlar arasında.

"ÇOK MUTLUYUZ" PAYLAŞIMI

Bu arada Er­çel, ken­di­sin­den iki yaş kü­çük rol ar­ka­da­şı Tol­ga Sa­rı­taş ile Ins­tag­ram'da paylaştığı karenin altına "Çok mut­lu­yuz" yazarak ade­ta aş­kı­nı ilan etti. Güzel oyuncunun fo­toğ­rafı takipçilerinden binlerce be­ğe­ni ve yorum aldı.

Kaynak: Bugün

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Karaköy Kadın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (8)

Asya:

Bu hande Nezaman meşur olduki

10
4
yanıtYanıtla
Beyler/Bayanlar Yalan:

Tolga Saritas en az 10 kez soyledi birlikte olmadiklarini. Zaten bu kiz ic camasir degistirir gibi sevgilisi degistiriyor 2/3 ayda 4 mu 5 erkek degisti. Zaten bu bayan ancak boyle bu ortamda tutunur, oyunculuk 0 dizisi bitsin kimse bunu hatirlamaz bile unutur giderler. Tolga Saritas aile terbiyesi almis biri boyle ucuz kizlara laik degil zaten kendiside kac kez yalanladi bu tur haberleri. .

9
1
yanıtYanıtla
..:

ergenler yüzünden ne hallere düştü bu tv dizileri. çok büyük iş aşk var mı yok mu . ne de abarttınız yaw neydi bu iki kişi

4
2
yanıtYanıtla
uyuma türk kardeşine sahip çık bu sessizliği haydi:

turkmen dağı

4
1
yanıtYanıtla
bla bla blaMobil-ANDROID:

hande ercelin o resimdeki yorumunda başka birşey yaziyo

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ne kadar güzel bir YALAN haber ??

1
1
yanıtYanıtla
Nesli Mobil-ANDROID:

Gecenin kraliçesi,Mayıs kraliçesi,özellikle kertenkele,inadına aşk ,asla vazgeçmem lütfeen kaldıeın bu salak saçma uyduruk senaryosu olan dizileri

2
0
yanıtYanıtla
GARPUZCU:

size ne oluyur arkedeş alan ırazı veren ırazı sizemi soracadı ırahat bırakın bu işlerin shatımı var arkedeş

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title