Haberler

Hande Ataizi Evlat Edinmek İçin Araştırmalara Başladı

Güncelleme:

Oğlu ile birlikte Maçka'da görüntülenen ünlü oyuncu, evlat edinmek için araştırmalara başladığını söyledi. Ataizi gazetecilere, "Siz de bize yardım edin." dedi.

Oğlu Aslan Leon ile Maçka Parkı'nda görüntülenen Hande Ataizi, Suriyeli göçmen bir çocuğu evlat edinmek için araştırmalara başladığını söyledi.

"BİZE YARDIM EDİN"

Hande Ataizi, Maçka Parkı'nda oğlu Aslan Leon'a yoğurt yedirirken objektiflere takıldı. Oyuncu, Suriyeli Aylan Kurdi'nin fotoğrafını gördükten sonra eşi Benjamin Harvey'le evlat edinmeye karar verdiklerini söyledi. Leon'a kardeş istediklerini belirten Ataizi, "Araştırıyoruz, çok basit bir konu değil. Siz gazeteciler de bize yardım edin" dedi.

"İKİNCİ ÇOCUK NEDEN EVLATLIK OLMASIN"

Oyuncu, "Göçmenler için prosedür nedir bilmiyoruz. Mesela Nilüfer evlat edindi ve şimdi kızıyla birlikte... Ama uzun yıllar mücadele etti. Eşim de ben de ikinci çocuğumuz neden evlatlık olmasın diye heyecanlanıyoruz. Suriyeli olmasa da duruma göre Türk de olabilir" şeklinde konuştu .

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Ataizi Maçka Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500

Yorumlar (6)

EMRAH:

oylar AK PARTİYE. .

12
14
yanıtYanıtla
izmir:

şu ana kadar iyi giden düzen sadece meclise girmemesi gerekenler yüzünden bozuldu oylar tabi akp ye durmak yok yola devam. . .

3
10
yanıtYanıtla
naz):

Zengin ailelere evlat olunur:))numara vereyim :)

4
2
yanıtYanıtla
BAMBAM:

Bu da anne olduysa ne diyim.

3
0
yanıtYanıtla
nazife:

leon çok çok sempatik sevimli hep gülen yüz maşallah ''valikonağında caddede ''allah bağışlasın :)

0
0
yanıtYanıtla
vtdMobil-ANDROID:

yuuhbe,osman,yuhhbe,oglum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title