Haberler

Hande Ataizi Desıgn Koleksiyonu Sadece Morhipo.com'da

Güncelleme:

Stil sahibi oyuncu Hande Ataizi ; kendi zevkine uygun, hem genç hem klasik olarak tanımladığı modellerden oluşan ayakkabı koleksiyonu ile moda dünyasına girdi. Modayı yakından takip eden ve her zaman şıklığıyla göz dolduran Hande Ataizi'nin zarif stilini yansıtan "Hande Ataizi Design" markalı koleksiyon ilk olarak ve sadece Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitesi morhipo.com'da satışa sunuluyor.

Oyuncu Hande Ataizi, farklı ama bir o kadar da çarpıcı tarzını ortaya koyan "Hande Ataizi Design" markalı özel bir ayakkabı ve çanta koleksiyonu hazırladı.

Sadece morhipo.com'da satışa sunulacak olan "Hande Ataizi Design" markalı ayakkabıların tanıtımını da üstlenen Hande Ataizi'ni Nihat Odabaşı fotoğrafladı.

Bir kadının gardırobunda mutlaka bulunması gereken zamansız ayakkabıların yer aldığı koleksiyonda siyah, kahve ve pudra tonlarının yanı sıra iddialı renkleri de görmek mümkün. Koleksiyonunda herkesin rahatça giyebileceği yükseklikteki topuklara ağırlık veren Ataizi, yüksek topuk sevenleri de unutmamış. Ayakkabılardaki puantiye desenleri, küçük fiyonklar romantik rüzgarlar estirirken, klasik ayakkabılar Hande Ataizi'nin stilini yansıtan detaylarla farklılaşıyor.

Koleksiyonu oluştururken kendi tarzından, sokaklardan, bloglardan ve filmlerden ilham aldığını belirten Hande Ataizi, ayakkabı koleksiyonu oluşturma fikrinin nasıl ortaya çıktığını; "Yolda insanlar durdurup ayakkabılarımı nerden aldığımı soruyorlardı. Gerek basında gerekse çıktığım televizyon programlarında stilimle ilgili övgüler alıyorum. Günün birinde hep kıyafette kendi markamı çıkarmayı düşünüyordum zaten. Bir gün çok yakın bir arkadaşım benim 20 senelik ayakkabı tecrübem var senin de stilin, neden ayakkabı tasarlamıyorsun diye bir fikir attı ortaya. O gün beraber çalışmaya başladık. Uzun ve detaylı çalışmaların sonucunda ortaya hem genç, hem de klasik bir koleksiyon çıktı." diye anlatıyor.

Sadece morhipo.com'da satışa sunulan "Hande Ataizi Design" markalı ayakkabı ve çantalara göz atmadan alışveriş yapmayın!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hande Ataizi Türkiye Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title