Haberler

Hancı'da Şehitler için anlamlı etkinlik

Güncelleme:

Buca'da gerçekleştirdiği sosyal projelerle bilinen Hancı Aile eğlence merkezi, bu kez şehitleri anmak ve birlik beraberliğimize destek vermek amacıyla düzenlediği "Şehitlerimize saygı, Terör'e Lanet " etkinliğiyle mekanının kapılarını vatandaşlara açtı.

Son günlerde ülkemizde meydana gelen terör saldırıları sonucu hayatlarını kaybeden güvenlik güçlerimiz ve sivil vatandaşlarımız için Buca hancı aile eğlence merkezi tarafından tertip edilen "Şehitlerimize saygı, Terör'e Lanet"etkinliğine Bucalıların katılımı yoğun oldu. Yaklaşık bin kişinin katıldığı programda Şehitler için Kuran-ı kerim tilaveti ile mevlidi şerif okundu 3 bin kişilik lokma dağıtıldı. Kızılay İzmir bölge müdürlüğüne bağlı bir ekibin de hazır bulunduğu etkinlikte çok sayıda bucalı vatandaş kan bağışında bulundu.

Binlerce metrekare Türk bayraklarıyla donatılan Hancı'daki etkinliğe katılanlar arasında 25. Dönem İzmir Milletvekili Cemil Şeboy, Mehmet Ali Susam, Ak Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan ile Buca'da faaliyet gösteren çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri ile yüzlerce Bucalı vatandaş katıldı.

Düzenlenen anlamlı etkinlik hakkında konuşan Hancı aile eğlence merkezi yönetim kurulu başkanı Mehmet Kaya"Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Türk ordusunun, emniyet güçlerimizin devletimizin her zaman yanındayız. Vatan ve bayrak sevgisini kutsal bilip, en yüce değer olarak kabul edenler olduğu sürece bu vatanı hiç bir güç bölemeyecek, buna asla müsaade etmeyeceğiz. Bu anlamlı etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan bütün vatan sever dostlarımıza vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Buca Güncel Haberler

title