Haberler

Hanak'ta Belediye Hizmetleri

Hanak Belediye Başkanı Taşdemir Çoban, "Hanak'a güzel işler yapmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Hanak Belediye Başkanı Taşdemir Çoban, " Hanak'a güzel işler yapmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Çoban, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hanak'ta 4,5 yıllık süre zarfında bir gün dahi boş durmadıklarını, bir gününün diğer günden farklı olduğunu kaydetti.

Özellikle altyapıda önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Çoban, "Hanak'ta 5 yıllık süre zarfında bir günümüz dahi boş geçmedi. Yollardan tutun, kanalizasyon, su şebekesinden tutun hayvan pazarına, mesire alanı ve diğer sayamadığım hizmetler mevcut. Hanak'a güzel işler yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu konuda mutluyum. Hizmet yapıp vatandaşın gönlünde sevilmek beni en çok mutlu eden şeydir. Hanak'a tarihinde yapılmayanları yaptık" diye konuştu.

Hanak için en önemli hizmetlerden birinin hayvan pazarı olduğunu anlatan Çoban, "Bugün ilçemize 8 bin metrekare alana, yani 500 hayvan kapasiteli bir hayvan pazarını kazandırdık. Bu çok önemli bir ihtiyaçtı. Bu hayvan pazarımızda kesimhanesi ve kantarı da mevcut olacak. Bu hayvan pazarı hayvan borsası için de önemli bir altyapı olacaktır" ifadelerini kullandı. - Ardahan

Kaynak: AA / Yerel

Hanak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title