Haberler

Hamzaoğlu'ndan Milletvekili Gülşen'e Cevap

MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hayati Hamzaoğlu, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen'in açıklamalarına tepki gösterdi.

Gülşen'in rakam oyunları yaptığını ifade eden Hamzaoğlu, "Sayın Gülşen, Kastamonu'ya 5.6 katrilyon yatırım yapıldığını söylüyor ama Kastamonu-Bartın-Zonguldak-Karabük ve Sinop illerinin bağlı olduğu bölge müdürlüklerinin yatırımlarıyla beraber 5.6 katrilyon yatırım yapıldığını anlatamıyor. Nerede 5.6 katrilyonluk yatırım? İçinde neler var? Bu yatırımlar nelerdir? Sayın Gülşen bu yatırımın kalemlerini açıklasın da bizde öğrenelim. Yalanla, oyunla siyaset dönemi bitti. Yalancının mumu 7 Haziran'da sönecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yüksekova Havaalanı açılışında sadece Hakkari'ye 4.5 katrilyon yatırım yapıldığını söylediğini ifade eden Hayati Hamzaoğlu, "Bizde ise, 5 ilin bölge müdürlüklerinin yatırımlarıyla beraber 5.6 katrilyon yatırım yapıldı. Sayın Gülşen, Kastamonu olarak Hakkari'nin gerisindeyiz. Hakkari milletvekilleri çalışmış. Havaalanını da genel bütçeden yaptırmış. Bizim gibi köylerimizin yolları ve alt yapısı için harcanması gereken parayla yapmamışlar. Sayın Gülşen'e soruyorum, Kastamonu'da satılan SEKA fabrikası, Eti Bakır, Türk Telekom, TEDAŞ, bu yatırımların neresindedir?" dedi.

AK Parti'nin seçim arabalarından yapılan anonslara da değinen Hayati Hamzaoğlu, "Seçim arabalarınızdan yaptırdığınız anonslara şunları da eklesiniz; 2002 yılına kadar Türkiye'nin dış borç toplamı 130 milyar dolardı. AK Parti iktidarı bu borcu 402 milyar dolara çıkardı. Sayın Gülşen, Hazine Müsteşarlığının internet sitesine girerse bu rakamları görecektir. Gülşen'in Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nün internet sitesine girmesini de tavsiye ediyorum. 2002 yılında ambulans yoktu diyorsunuz. 2002'de Kastamonu'da kaç tane ambulans vardı, gerçek rakamlarla açıkla Sayın Gülşen. Hortumculardan bahsetmişsiniz. 2002 öncesinin yolsuzlukla suçlanan bakanları yüce divana gittiler ve beraat ettiler. Peki, ayakkabı kutularında ki milyon dolarlar, bakan çocuklarının evinde çıkan paralar ne oldu? Sıfırlanamayan paralar ne oldu? Bunları da bir açıklasanız. 58 tane insaflı, vicdanlı, AK Parti milletvekili, adı yolsuzluklara karışan dört bakan hakkında yargılansın derken siz neden yargılanmasınlar dediniz? Bunun anonsunu da yaptırsanıza. Başörtüsünü her zaman olduğu gibi yine istismar ediyor, siyasete alet ediyorsunuz. Zinayı suç olmaktan çıkaranlar siz değil misiniz? Sağlıkta yaptıklarınızdan bahsediyorsunuz. Hastanede yoğun bakımda yatak bulamayan hastalarımız Kastamonu kamuoyunun hafızalarındadır. Kapanan ve çürümeye terk edilen Ballıdağ Hastanesi Dadaylı hemşerilerimizin gözünün önündedir. Tıp Fakültesinin 8 yıldır ödenek bulanamadığından yarım kalan inşaatı ortada. Karabük ve Çankırı devlet hastanesini bitirdi. Siz o zaman uykuda mıydınız Sayın Gülşen? 2014 Mayıs'ında açılacak dediğiniz ve dönemin başbakanının sözünü verdiği Özel Uğurlu Hastanesi ne oldu. Bu seçimlerde neden Uğurlu Hastanesi üzerinden oy avcılığı yapmıyorsunuz? Millet yemiyor mu? Gerçekten sizin yüzünüzde deri kalmamış. Kösele gibi olmuş. Biz söyleye söyleye bıktık ama siz inkar etmekten bıkmadınız" diye konuştu.

AK Parti'nin CHP sayesinde 2 vekil çıkarmayı hayal ettiğini de söyleyen Hamzaoğlu, "AK Parti şimdi CHP'den medet umuyor. CHP yükselirse 2 vekil çıkartırız diye hayal ediyorlar. 3-0'ı unuttular. Hiç merak etmeyin. Bu fırsatı CHP'liler de size vermeyecek" şeklinde konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Gökhan Gülşen Hayati Hamzaoğlu Kastamonu Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title