Haberler

Hamzaoğlu, Dani Alves Transferine Olumlu Bakıyor

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, transferle ilgili konuştu, "Dani Alves gibi oyuncular takıma hava katar. Değerlendireceğiz." dedi.

Galatasaray Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, TRT Spor canlı yayınında soruları yanıtladı ve transferle ilgili ilginç bir açıklama yaptı.

Genç teknik adam Podolski'nin listelerinde olmadığını belirtirken, Gignac'ın geniş listelerinde olduğunu söyledi. Hamzaoğlu, Dani Alves için ise, "Rakam büyük, bakacağız" ifadelerini kullandı ve transfer için yeşil ışık yaktı. Şampiyon çalıştırıcı Ibrahimovic transferinin mümkün olmadığını vurgularken, Bilal Kısa'nın transferini istediğini yineledi ve Güray Vural'ın transferi ile ilgili bir talebi olmadığını aktardı.

İŞTE HAMZAOĞLU'NUN SÖZLERİ...

"Podolski'yi devre arasında düşünmüştük ama omadı. Şu anda bir düşüncemiz yok. Gignac geniş listemizde olan bir isim. Takip ediyoruz konuşuyoruz. Rakamarı nedir ne olur diye. Hepsini değerlendireceğiz. Çok yüksek rakamlar değil ama bizim ölçülerimize gemesi lazım. Gelecek oyuncunun da fedakarık yapmasını istiyorum. Oynayıp fedakarlık yapan oyuncular lazım bana. Buraya geip 2 yıl sonra parasını alığ giden oyuncu lazım değil bana. Şampiyonlar Ligi'nde oynamamız bu yönden elimizi güçlendiriyor.

DANI ALVES İÇİN, "DEĞERLENDİRECEĞİZ"

"Dani Alves gibi oyuncuların rakamları büyük. Değerlendireceğiz bakalım. Bunlar enteresan oyuncular. Takımımıza hava katacak oyuncular. Ama öçülerimizi aşmadan takıma katkı sağlayacak oyuncuları alacağız"

"4-5 OYUNCU ALABİLİRİZ"

"Sayı olarak 4-5 oyuncu alabiliriz. Bunun 2 yukarısı aşağısı olabilir. Yabancı kuraı bence kulüpler için doğru kullanılırsa büyük avantaj. Ama yanlış kulanılırsa kulübü iflasa götürür. Biz ihtiyacımız olan oyuncuyu alacağız. Sadece bu kontenjanı dodurmak için yabancı almayacağız. Bursaspor maçını 3 yabancıyla oynadık. İhtiyacımız yabancıysa yabancı, Türk'se Türk oyuncu alacağız."

"IBRAHIMOVIC TRANSFERİ MÜMKÜN DEĞİL"

"Zlatan Ibrahimovic transferi mümkün değil. Çok yüksek rakamlar. Bu rakamlara transfer yapmamız doğru değil. Bu sene Şampiyonlar Ligi şampiyonu olalım dersek doğru olmaz. Gruptan çıkıp yapabileceğimizin en iyisini yapmalıyız. İlk hedef gruptan çıkmak. Sonraki hedefleri zaman içinde belirleriz. Her maçımızı en iyi yere gitmek için oynayacağız. En iyisini yapmaya çalışacağız"

"BİLAL DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BİR OYUNCU, GÜRAY DEĞİL"

"Sağ önde Bruma'dan beklediğimiz katkıyı alamadık. Orayı daha aktif kullanabilirdik ama olmadı. Gelecek yıl Bruma daha iyi olacak. Bilal'in sözleşmesi yok diye biliyorum. Güray'ın sözleşmesi devam ediyor. Bilal düşündüğümüz bir oyuncu. Kendisini çok iyi tanıyorum bizim takımımızda neler yapacağını biliyorum. Bize uyum sağalayacak bir isim. Görüşeceğiz ve tamam derse olabilir. Güray'la ilgili bir düşüncemiz yok"

OYUNCULARA TEKLİF VAR MI?

"Şu anda benim bildiğim resmi bir teklif yok. Teklif olsa bana da söylerler. Kulaktan dolma sesler duyuyoruz isteyenler var diye ama resmi teklif yok henüz. Gelecek sezonla ilgili planlama yaptık ama önce yönetimle paylaşacağız. Yolları ayıracağımız arkadaşlarla konuşacağız. Sonrasında herkes öğrenir zaten. İStikrarı koruyup kadromuzu güçlendireceğiz. Hem Şampiyonlar Ligi, hem lig hem Türkiye Kupası. Kadromuzu güçlendirmemiz lazım. Ama radikal değişiklikler olmayacak. Ben istikrardan yanayım"

"BİZE UYGUN OLURSA TRANSFER YAPACAĞIZ"

"Bu şekilde başarıyı yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Birbirimizi daha iyi tanımış olacağız. Kadromuzu güçlendirmemiz lazım tabii ki ama bize uygun olursa transfer yapacağız. Bütçe belirlenmedi henüz. 1-2 yıldız transferi olabilir. Hem kadro derinliği açısından hem de yıldız transferi olabilir. Takımımızla bütünleşip takıma katkı yapacak oyuncular alacağız"

DANY NOUNKEU VE AMRABAT İÇİN...

"Dany'nin bir yıllık sözleşmesi var. Amrabat'a bir teklif yaptılar ama henüz alınmadı. Bakacağız. İyi bir teklif gelirse değerendiririz. İyi bir sezon geçirdi"

"SABRİ MUTSUZ DEĞİL"

"Sabri mutsuz değil. Takımda kalmasını istiyorum. Oturacağız. İnşallah kendisi de yardımcı olur. Kulüp de ona değeri verecektir. Umarım devam ederiz"

"MELO İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

"Melo'nun bir sene daha kontratı var. Onunla da devam etmek istiyorum. Oynayan oyuncularımdan ayrılmak istediğim yok. Teklif gelirse her oyuncum gidebilir. Benim için önemi olan oyuncunun istemesi. Bana gelip "Hocam böyle bir teklif var. Ben de istiyorum" derse bırakırız. Onun dışında oyuncularımızdan bırakmak istediğim yok. Kampımız Avusturya'da olacak. Kampa kadar transferleri bitirmiş oluruz diye umuyorum. Kamp döneminde de 1-2 transfer olabilir gelenler gidenler. Ama kamnpa kadar şekillendirmek istiyoruz"

"İSMAİL KARTAL ARAMADI"

"İsmail Kartal şampiyonluktan sonra aramadı. Söyledikleri kaybedilen şampiyonluk sonrası psikolojiyle söylediğini düşnüyorum. Ben kurşunlama oalyı sonrasında onu arayıp geçmiş olsun demiştim. Şimdi sorulsa tebrik eder diye düşünüyorum. Öyle bir insan çünkü. Fenerbahçe Akhisar'a şampiyon geldiğimde hak edildiği şekilde saygı görmesini istedik. Bu yüzden alkışladık. Ben o gün Türkiye'de ilk olduğunu bilmiyordum sonrasında öğrendim. Bu zamana kadar nasıl olmamış şaşırdım"

"F.BAHÇE VE BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON GELSE ALKIŞLARIM"

"Fenerbahçe ve Beşiktaş bizim sahamıza şampiyon gelirse alkışlarım. Önemli oan yarışmak. O yarışın sonunda biri kazanacak. Birinci olanın emeğine saygı gösteririm her zaman. Ben de bu başarıyı alkışlarım."

"AMATÖR RUHU DA UNUTMAMAK LAZIM"

"Cüneyt Tanman'ın jübilesini yaptığı gün ben Galaatsaray'a transfer oldum. Sportif AŞ'ye geldi. Hayırlı olsun. Futbolun içinden gelen birinin yönetimde olması önemli. Bizim durumumuzu anlayıp diyaloglar kurabilir. Bu işin profesyonel boyutu var ama amatör ruhu da unutmamak lazım. Geçen sezondan bahsedersek Abdurrahim Albayrak sportif direktör değildi ama çok önemli işler yaptı. Sportif direktör de olması lazım. Ama böyle bir abi de olmalı"

ALBAYRAK VE ALİ DÜRÜST...

"Seneye onlar yok ama dışarıdan bizim yanımızda olacaklardır. Cüneyt abi de bu görevi alacaktır. İnşalah aramayız ama bize her türlü destek olacaklardır. Şampiyonluk kutlamasında ben kendi açımdan üzüntümü dile getirdim. Polemik olacak bir şey yoktu. Biz onları onore edemedik. Ona üzüldüm sadece. Onları değil Duygunn başkan ve eski yönetim üyelerini de onore etmemiz gerekiyordu"

TÜRKİYE KUPASI ZAFERİ...

"Kupa finali güzel ve anlamlıydı. Bir o kadar da zordu. Maça konsantre olmakta zorlandık. Antrenman yaptık ama antrenmanlar yavaş ve dinlendiriciydi. Motive edici idmanlar yapmaya çalıştık daha fazla. Çünkü oyuncularda bir rahatlık olmuştu. Yüklensek sakatlık olurdu. Maçın başında da bu sorunu yaşadık ama sonrasında oyuncular "Bir maçımız daha varmış." dediler ve oynayıp kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Şenol Hoca'yı da tebrik ediyorum"

"F.BAHÇE ŞAMPİYON OLUR DİYORDUM"

"Göreve geldiğim zaman Fenerbahçe şampiyon olur diyordum. Oturmuş kadrosu tecrübeli oyuncuları olduğu için şampiyonluğa daha yakın olarak görüyordum. "

GALATASARAY'A GELDİĞİ AN...

"Kulüple anlaştıktan sonra bütün ekibim evde Gaziantepspor maçını izliyorduk. Taffarel'le telefonda konuştuk. O zaman anlaşmıştık. Burak'ın son dönemde bir golü oldu. O gol sonrasında ekibime dönüp "Biz bu sene şampiyon olacağız. Böyle dakikada bu gol oluyorsa şampiyon oluruz" dedim. Ortaya çıkan bu enerji de şampiyonluğu getirdi."

"2000 YILINDAKİ GİBİ BİR SİNERJİ..."

"2000 yılında yaşadığımız gibi bir sinerjide bir takım olmamız gerek. Beraber bir takım olmamız gerek. Ama bakıldığı zaman Avrupa takımları bizden oldukça yukarda. Bizde olup onlarda olmayan şey yüreğimiz. Ruhumuzu da katıyoruz işin içine. Bununla birikte oynayabilirsek şansımız olabilir"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Güray Vural Galatasaray Dani Alves Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

ALİ:

ARKADAŞ G. S GİBİ VASAT ZAYIF BİR TAKIM TÜRKİYEDE SAMPİYON OLDU BU G. S AVRUPA SIRADAN ANDERLETE ÜÇÜNCÜ TAKIMLA GELEN ARSENALA VE DİĞELERİNDEN DÖRDER GOL YEDİ LİGİMİZDE ONLARCA TAKIM BU G. S Yİ EZDİ GECTİ ONA RAĞMEN SAMPİYON OLDULAR GERCİ BU SAMPİYONLUKTA KALECİ FERHAT KAPLANIN VE BJK VE FENERE ÖLÜMÜNE SALDIRIP G. S YE İKİ MACIDA KOLAYCA VEREN AKHİSARIN KATKILARIDA COK BÜYÜK ANLAYIN NE KADAR BERBAT VASAT VE KÖTÜ BİR LİGE SAHİBİZ

2
12
yanıtYanıtla
birisiMobil-ANDROID:

fenerbahceli olarak bu adamı tebrik ederim,adam gibi adam...

10
0
yanıtYanıtla
yunus:

ibrahimoviç gsye 40 yaşında gelir gs de alır turşusunu kurar. Zaten türk futboluna yakışan budur.

1
5
yanıtYanıtla
LazoğluMobil-IOS:

Dani alves ermenilerin pankartını açmıştı almayın bence

4
2
yanıtYanıtla
Trabzonlu Mobil-ANDROID:

Alın şu adamı bizi Sabri ve Tarık'tan kurtarın.

5
1
yanıtYanıtla
josephine bakermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

British my vote peoples democratic party president will not do.

1
1
yanıtYanıtla
gsli:

dani alves gs liyim ama bu kadarda yalan haber olmaz davul bile dengi dengine

0
2
yanıtYanıtla
BEBELERE BALON:

Hamzaoğlu teknik direktör değildir. son haftalarda Fenerbahçe ve beşiktaşın puan kayıplarıya şampiyon olmuş bir Galatasaray gerçeği var bunu inkar etmemek lazım. . .

0
2
yanıtYanıtla
SAVAS:

GELMEZ DİYE ÇEKEMEYEN FENEVBAHÇELİLER, BİZ NİCE ÜNLÜ AKTÖRLERİ GETİRDİK TAKIMA. İSİMLERİNİ SIRALAMAK YERSİZ NASILSA KALENİZDE İMZALARI OLDUKÇA FAZLADIR :D GEÇMİŞE BAKINDA BOŞ KONUŞMAYI BIRAKIN DERİM. . .

1
0
yanıtYanıtla
anton:

ancak galatsaray floryada petrol cikarirsa bu oyunculari alir yoksa hazmadan basla baskanida satsaniz alamazsiniz

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title