Haberler

Hamzaoğlu, Altınordu Futbol Eğitim Kurumu'nu Ziyaret Etti

A Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu Altınordu Futbol Eğitim Kurumu’nu ziyaret etti.

A Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu Altınordu Futbol Eğitim Kurumu'nu ziyaret etti.

Altınordu'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takım'da yardımcılığının yanı sıra Genç Milli Takımlar Sorumluluğu görevini de üstlenen Hamza Hamzaoğlu, Altınordu Futbol Eğitim Kurumu'nun (AFEK) Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Yerleşkesi'ni gezdi.

AFEK Direktörü Yıldırım Uran, Genel Kaptan Köksal Ferizcan, Kalecilik Bölüm Direktörü İllie Datcu'dan çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler alan Hamzaoğlu, geçtiğimiz sezon U13 Türkiye Şampiyonu olan U14 takımı oyuncularıyla da tanışıp sohbet etti.

AFEK Direktörü Yıldırım Uran'ın oyunculuk ve teknik adamlık döneminde kendisine çok şey öğrettiğinin altını çizen Hamza Hamzaoğlu, "Bize kulüpte küçük yaşlardan itibaren önce insan olmayı aşıladılar. Sonra hepimiz çok çalıştık ve hedeflediğimiz noktalara gelmeye başladık. Görüyorum ki sizler de önce iyi birey, iyi vatandaş, sonra iyi futbolcu olmayı ilke edinmişsiniz. Sunulan imkanları sonuna kadar kullanın ve Türk futbolunun parlayan yıldızları olun. Altınordu, Seyit Mehmet Özkan, Yıldırım Uran ve bu çatı altındaki herkes sizler için büyük şans" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Hamza Hamzaoğlu Fatih Terim Altınordu Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title