Haberler

Hamza Hamzaoğlu Şampiyonluk Konuşmasında Gözyaşlarını Tutamadı

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluğun garantilenmesinden sonra duygulandı, "İnanıyorum ki babam da bu güzel günde bizi görüyordur." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluğun garantilenmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Ekran karşısına yeni başkan Dursun Özbek'le birlikte çıkan Hamzaoğlu, gözyaşları içinde konuştu:

"BİZ AVRUPA'DA BAŞARILI OLMAK ÜZERE KURULMUŞ BİR TAKIMIZ"

"Bu takım olarak kenetlenmiş olmanın bir başarısı. Bizi en küçüğümüzden en büyüğümüze kadar destekleyenlerin başarısıdır. Hayırlı olsun. Şampiyonluk tabii ki çok önemli ancak biz Avrupa'da başarılı olmak üzere kurulmuş bir takımız. İnşallah Avrupa'daki başarılarımızla, bizden önceki arkadaşlarımız, hocalarımız gibi devamını getiririz. Allah bizleri mahcup etmesin. Herkese hayırlı olsun tekrar."

MUHABİR BABASINI SORUNCA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Hamzaoğlu, NTVSpor muhabirinin "Teklif aldığınızda çok üzücü bir gündü, İzmir'deydiniz. Bugün şampiyonluk, çok mutlu bir gün sizin için. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"İnanıyorum ki o gün babamı kaybettim. Her başarının her güzel şeyin bir bedeli oluyor. İnanıyorum ki babam da bu güzel günde bizi görüyordur. Onun da mekanı cennet olsun inşallah."

DUYGUN YARSUVAT: TÜRKİYE'NİN EN MUTLU İNSANIYIM

Galatasaray'ın Başkanı Duygun Yarsuvat ise şu ifadeleri kullandı:

"Vasat bir aklı kabul etmedik. Daima ileriye gitmek istedik. Bizim yönetim kurulumuz, bütün arkadaşlarım ile birlikte bunu kabul etti ve bu sonuca vardı. Ne kadar mutluyum bilemezsiniz."

"TÜRKİYE'NİN EN MUTLU İNSANIYIM"

Büyük başkan tezahüratlarının ardından Yarsuvat, "Ben büyük falan değilim. 1,63 boyum var, beni nasıl büyük yaparsınız. Bilin ki şu anda Türkiye'nin en mutlu insanıyım. Mutluyum çünkü Galatasaraylılar var. Galatasaraylılar, birleşmenin, ilk olmanın sonucu ortaya çıkan bir kitledir, kuruluştur, bir kültürdür. Bu kültürü devam ettirebildiğimiz sürece Galatasaray daima payidar olacaktır.

"FORMALARI GİYİN, BAYRAKLARI ÇIKARIN..."

Bunları unutmanızı istemiyorum. Şimdi ben diyorum ki taraftarlara, formalayı giyiniz, bayrakları çıkartınız, kaşkolları takınız ve sokaklara çıkınız. İstediğiniz kadar bağırınız. Kutlayınız. Ve şen ola Galatasaray. Şen ola Cim Bom diyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Duygun Yarsuvat Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (15)

ata ataMobil-ANDROID:

besiktasliyim tebrikler hocam

13
0
yanıtYanıtla
SELAHADDİN EYUBİ EL KURDİMobil-ANDROID:

hellal olsun

9
0
yanıtYanıtla
medyanmobilWeb@haberler.com:

Adamsın adam

8
0
yanıtYanıtla
doğrucuMobil-ANDROID:

HELAL OLSUN ASLANLARIMA YAKISIR 4 YILDIZ G4L4T4S4R4Y ımaaaa

7
1
yanıtYanıtla
VATAN SEVER:

HELAL OLSUN HAMZA HOCAYA İNŞALLAH BU ADAMI DA FATİH HOCA GİBİ İMPARATOR GİBİ GÖNDERMEZLER

6
1
yanıtYanıtla
türkkürt:

ALLAH rahmet eylesin biliç gitti artık eski bjk li olarak tebrik ediyorum hamza hocayı bu lig önemli degil artık avrupada hangisi olursa olsun umarım çok güzel şeyler yaparlar çünki gs ve fb de bu imkanlar var digerleri çok zor artık eskisi gibi umarım herkez kardeş kardeş eylenir yeter herkez aslında bıktı avrupada bile birbirne düşmanlık güden zihniyetler artık biter inşallah

6
0
yanıtYanıtla
KAFADAKİ BİT.....:

bahis olayı çıktıktan sonra hiç bir takım tesadüf eseri şampiyon olamaz hamza kendini olaya fazla kaptırmış oysa verilen hediye şampiyonluğu görmek lazım. . .

1
5
yanıtYanıtla
adem doğan:

SEN OLMADIN BİLİÇ VE KARTAL MALI SAMPİYON YAPTI SENİ

0
5
yanıtYanıtla
GsmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin hocam görüyordur şimdi seni baban...

4
0
yanıtYanıtla
GS 4 LERİ SEVER YİNE KAN ÇEKTİ HERHALDEmobilWeb@haberler.com:

Vay

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title