Haberler

    Hamzaoğlu, Forvetlerden Birini Çıkarmak İçin Geç Kalmış Olabilirim

    Güncelleme:

    Gençlerbirliği karşısında 1-0'ı koruyamayıp 1 puana razı olan sarı kırmızılılarda Hamza Hamzaoğlu, "Forvetlerden birini çıkarmak için geç kalmış olabilirim" dedi.

    Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1-1 biten Gençlerbirliği maçı sonrası Lİg TV'ye samimi bir itirafta bulundu.

    "BİRAZ GEÇ KALMIŞ OLABİLİRİM"

    Oyun 1-0 devam ederken forvetten Umut ya da Burak'ı çıkarıp orta sahaya isim almakta geç kaldığını söyleyen Hamzaoğlu, "Ben biraz geç kalmış olabilirim. İki forvetten birini çıkarıp, ortayı güçlendirebilirdim. Ama olası bir duran topta Burak ya da Umut vurabilir diye bekledim, geç kaldım" dedi.

    "BİZ DE ATAMADIK ONLAR DA"

    "Gönül isterdi ki kazanalım ama bugün iyi bir takıma karşı kötü bir zeminde oynadık" diyen genç teknik adam, sahada sadece mücedele olduğunu, pas yapamadıklarını ve oyunu kurgulayamadıklarını ifade etti. İki takımın da kazanmak için oynadığı maçı uzun süre önde götürdüklerini ama kötü bir gol yediklerini belirten Hamzaoğlu, "1-1'den sonra iki takımın da pozisyonları vardı. Biz de atamadık, onlar da atamadı" diye konuştu.

    ZEMİNİ SUÇLADI

    Eksik oyuncuların yokluğunu hissedip hissetmedikleri yönündeki bir soru üzerine ise Hamza Hamzaoğlu, "Tabii ki o oyuncular bizim için çok kıymetli ama bugünkü zeminde onlar da çok şey veremeyelibilirdi. Sahadaki arkadaşlar elinden geleni yaptıama mutlaka onlar da olsa elimiz daha güçlü olurdu, eksikliklerini hissettik" dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (10)

    VELİ:

    ALTIN ÇAMURA DÜŞMEKLE DEĞER KAYBETMEZ. UZAK ARA FARK İLE ŞAMPİYON OLACAK GALATASARAY. MAYISTA GÖRÜŞÜRÜZ.

    6
    4
    yanıtYanıtla
    zeki:

    Hamit top kaybetmekten başka hiçbirşey yapmıyor. Hamit ten kaynaklı galatasaray 85 dakika 10 kişi oynadı. hamidi neden oynatır anlamış değilim.

    5
    2
    yanıtYanıtla
    Allah Türkü korusunMobil-IOS:

    Hoca mac 1-1 olmus umutu cıkarıp brumayınalıyosun tek forvete düsürüyosun takımı hamit bagırdı resmen beni cıkar diye yürüyecek hali yok adamın tek devrelik oyuncu

    5
    2
    yanıtYanıtla
    cimbomum:

    Sn. Hocam Artık Hamitten Vazgeçelim Lütfen Bruma İlk 11 Oyuncusu bırde saha kenarından takımı ateşleyın lutfen

    6
    1
    yanıtYanıtla
    KadirmobilWeb@haberler.com:

    Adam dogru konustu mu sasirtan itiraf mi oluyor

    2
    3
    yanıtYanıtla
    suatmobilWeb@haberler.com:

    Olcan ve hamitin oyundan düştüğü herkes gördü.ama sen geç gördün.böyle görürsen işin zor hocam.

    3
    2
    yanıtYanıtla
    cezzarMobil-ANDROID:

    fenev mi fenev ne arar la bazarda

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Ege YıldırımMobil-IOS:

    Hoca sen forvet çıkarmakta değil, Sinan Gümüş'ü, Birhan'ı, Emre Can'ı takıma almakta geç kaldın. Çizgiden gelen her hava topu penaltı oluyor çünkü Semih yantoplarda sıfır.

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Blackeagle 75Mobil-IOS:

    bu asam fos çıkıcak ama ben acıycam genede çünkü efendi biri, Beşiktaş maçından sonra sen gör eleştirileri.

    1
    2
    yanıtYanıtla
    26mobilWeb@haberler.com:

    Hamit selçuk burak ... Bu üçü gitmeli hoca.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title