Haberler

Hamza Hamzaoğlu'na Oyuncu Değişikliği Tepkisi

Güncelleme:

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında İstanbul Başakşehir karşısında 2-0 öne geçtiği maçta sahadan 2-2 beraberlikle ayrılırken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun bir kararı ciddi şekilde eleştirildi.

YASİN'İN YERİNE DZEMAILI GİRMİŞTİ

Mücadelenin 2-0 olduğu sırada dakikalar 65'i gösterdiğinde karşılaşmanın etkili isimlerinden Yasin Öztekin, yerini Blerim Dzemaili'ye bırakmıştı.

"ÇIKACAK SON ADAM YASİN'Dİ"

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Mustafa Denizli, "Çıkacak son adam Yasin Öztekin'di. Yapılacak tek değişiklik Bruma'ydı. O çıkardı Telles girerdi. Bu futbolcuları oyundan alamazsın. Takımda yeni yer bulan ve çıkışta olan futbolcuları değil. Yeni kazandığın bir adam. Dzemaili oyuna girecekse Yasin çıkmazdı" dedi.

"YASİN DEĞİŞİKLİĞİ DENGEYİ BOZDU"

Rıdvan Dilmen ise, "Hamza Hamzaoğlu'nun Yasin değişikliği anlamsızdı. Bruma'yı çıkarması lazımdı. Yasin'i çıkarması Sneijder'in de dengesini bozdu. Hamza Hoca bu değişikliği yaptığına çok pişman olmuştur" açıklamasını yaptı.

TARAFTARLAR DA TEPKİLİ

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, sosyal medyadan da genç teknik adama yüklendi. Yasin'in çıkmamasını düşünen taraftarlar, Hamzaoğlu'na ilk kez bu kadar sert ifadeler kullandı.

HAMZAOĞLU ÖZÜR DİLEDİ

Galatasaray Teknik Direktörü, maç sonu açıklamasında şunları söyledi:

"Yolunda giden bir şeyi bozduk. Maça iyi ve tempolu başladık. Rakip alanda oynadık ve kaleyi zorladık, pozisyonlar bulduk. 2-0'lık skoru da yakaladık ama değişiklikten sonra her şey tersine döndü. Maçın sorumlusu benim. Oyuncularımızdan ve camiadan özür dilerim. Biz gereken değerlendirmeyi yapacağız. Oyunun böyle olmasında büyük etken bendim"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Denizli Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (48)

fener:

Beter olun. .

10
8
yanıtYanıtla
ock:

Hamza hoca maçtan önce bizde haram puan yok dedin ama bak Allah sana nasıl sürpriz hazırladı, her halde dilin sürçtüki yanlış söyledin aslında bizim haramsız puanımız maçımız yok demeliydin. . .

7
9
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Bu kadikoy buyusudur uzerinizden gitmez, en buyuk Fener

5
10
yanıtYanıtla
semihmobilWeb@haberler.com:

Adam gibi adam HAMZA HOCAM.Üzülmeye gerek yok şampiyon İNŞALLAH gs.

10
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

iki haftadır saçmaladın hamza efendi. 5 puanımızı katlettin

10
5
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Sen boyle devam et hamzacim sampuan olmasaniz haci sakir olursunuz basarilar hamzacim

5
9
yanıtYanıtla
Ali rıza:

helal sana hamza kehkeh kkeh

2
9
yanıtYanıtla
mert38mobilWeb@haberler.com:

Bruma defolllll

6
3
yanıtYanıtla
karahan oğlu:

bu haca fenerın şapiyoluğuna elinde gelenı yapıyorr.

7
2
yanıtYanıtla
milli gorusmobilWeb@haberler.com:

Hamza hocam ben bir bjk taraftariyim sen yerli bir teknik adam olduğun için seni destekliyorum lakin son zamanlarda sende biraz havalara girme görüyorum istanbul medyasının ağzına gelip kendini ve kariyerini baslamadan bitirme lutfen

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title