Haberler

Hamza Hamzaoğlu: Kalırsam Fernandao Galatasaray Forması Giyecek

Güncelleme:

Hamza Hamzaoğlu, yakın dostlarına Fernandao transferini, "Sözleşmesi bitiyor, eğer görevde kalırsam, ona mutlaka Galatasaray forması giydireceğim" sözleriyle itiraf etti.

Yakın dostlarına Fernandao'yu ne kadar beğendiğini anlatan Hamza hoca, "Sözleşmesi bitiyor, eğer görevde kalırsam, ona mutlaka Galatasaray forması giydireceğim" sözleryle transfer çalışmalarını itiraf etti.

ARA TRANSFER DÖNEMİNİ BOŞ GEÇMİŞTİ

Kadrosunu takviye etmek için bütün ay uğraşan, ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle görüşmeleri olumlu sonuçlandıramayan Galatasaray, yıllar sonra ilk kez bir ara transfer dönemini boş geçti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, medyaya verdiği demeçlerde bu durumu dert etmediğini söylese de, takımın takviyeye ihtiyaç duyduğu net şekilde görülüyor.

GEÇEN SEZON 20 MİLYON EURO HARCANMIŞTI

Ayrıca son iki Ocak ayında yapılan transferlere bakıldığında, müthiş paralar harcandığı görülüyor. Örneğin Ocak 2014'te Mancini'nin raporu doğrultusunda 9 transfer yapıldı ve yaklaşık 20 milyon Euro harcandı. İşin ilginç tarafı ise bu takviyelerden şu an sadece Telles ilk 11'de oynuyor, Koray da sakatlıklardan arta kalan zamanda şans buluyor. Diğerleri ise bir şekilde gönderildi ya da kaçtı. Fatih Terim döneminde de Ocak 2013'te Wesley Sneijder ve Didier Drogba transfer edildi.

EN ÇOK ONU İSTEDİ

Hamza hocanın en çok istediği oyuncu ise Fernandao'ydu. Yakın dostlarına Brezilyalı golcüyü ne kadar beğendiğini anlatan Hamzaoğlu, adeta bu transfer bitmiş gibi konuşuyordu: "Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Eğer görevde kalırsam, ona mutlaka Galatasaray formasını giydireceğim."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500

Yorumlar (11)

GSMobil-ANDROID:

sizin allah belanızı versin MELO düşmanları

5
3
yanıtYanıtla
..Mobil-ANDROID:

suç hakettiği zaman meloya kırmızı kart vermeye korkan hakemlerin. kendini bişey zannetmesine neden oluyorlar bu şımarıgın

3
4
yanıtYanıtla
bursalı:

hamza hamzaoğlu bursasporu baska anadolu takımlarıyla karıstırıyor heralde bu kafayla giderse hamza bursaya zor girer bir daha akıllı konussun siz kim fernandaoyu almak kim hemde sözlesmeli futbolcu hakkında bu sekilde konusmak adamlık değildir hamza bursayı tanımıyorsa tanıtırlar merak etmesin bursadan tırtılar farkındalar bu kadro bozulmdan 1-2 takviyeyle bursa sampiyonluğun bir numaralı adayı olur onlar milyon dolarlar harcayıp rezil olsunlar bursa alt yapısıyla her zaman zirvede olur bu ayıpta galatasaraya yeter bence

2
3
yanıtYanıtla
yzb:

Hamza hamzaoğlu anlaşılan kafayı yemiş bu kadar da saygısızlık olmaz. . . Fernandao Bursa için etkili bir oyuncu daha sezon bitmeden oyuncunun kafasını çelmek şık olmuyor. . Bu saatten sonra futbolcu Bursa ya ne verir. . . Bakalım Bursa vercek mi, Bursayı sıfırdan sayıyorlar. . Bursa hala GS. nin kıçını yalamaya devam etsin. . . Sonunda TS. gibi olurlar. . . .

2
3
yanıtYanıtla
1557288Mobil-IOS:

Aynen gardaşım

2
1
yanıtYanıtla
selomantarinoMobil-ANDROID:

he yaw batan geminin MALları bunlar

2
1
yanıtYanıtla
gerçekler:

gs gibi türk futbolunu dünyaya tanıtmış bir takımın bir dünya markasına melo hiç yakışmıyor. yerde yatan futbolcunun baldırlarına bilerek basan sürekli rakip futbolcuları sinirlendirip kırmızı almasını isteyen meloyu savunmanıza sasırıyorum. gs sempati duyardım sırf melo yüzünden nefret ediyorum. birde medyaya yansıyanlar önemli maçlardaki yaptıkları birde anadolu kuluplerinin maçlarınada baksanız melo insan bile değil !!!

0
2
yanıtYanıtla
............Mobil-ANDROID:

fernandao ile sampiyonlar liginde çok can yakarsiniz...gol krali olur.birakin bu isleri...

1
0
yanıtYanıtla
tiktaktak:

hocam yabancı sınırlaması kalkıyor , sen ne anlatıyorsun avrupadaki başarısızlığı fernennau ile mi çözeceksin , defansdaki başarısızlığı fernendau ile mi çözeceksin haberi yazan komik olma !!!

1
0
yanıtYanıtla
Cengiz Mobil-IOS:

LAN Bursalılar size diyorum Galatasaraya böyle konuşamazsınız hatırlatırım gs-6 Bursa-0 Buda size kapak olsun

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title