Haberler

Hamza Hamzaoğlu: Burak Savunmaya Yardım Etmediği İçin Çıkardım

Güncelleme:

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Burak Yılmaz'ı savunmaya yardım etmediği için çıkardığını söyledi.

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-1 kaybedilen Osmanlıspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

"MUSLERA HER HAFTA BÖYLE OYNAYACAK DEĞİL"

"İki haftadır şanssız goller yiyoruz." diyen Hamzaoğlu, "Ataktayken topu verip gol yiyoruz. Hiç kimse merak etmesin toparlarız.. Toparlandığımız zaman herkes bizi görecek. Muslera Muslera'dır, her hafta böyle oynayacak diye bir şey de yok. Buradan galip çıkamıyorsak bir şeyleri eksik yapıyoruzdur. 2 haftadır çok şanssız goller yiyoruz. Kötü başladık lige. Ancak her şeyin devam ettiği, edeceği bir lig bu." dedi.

BURAK KONUSU

Burak Yılmaz'ın oyundan alınmasıyla ilgili olarak konuşan Hamzaoğlu, "Mağlup durumdayız ve santrafor çıktı. Taraftar doğal olarak tepki gösterdi. Burak'ın öndeki savunma pozisyonunu alamamasından dolayı rakip üzerimize kolay geliyordu. Umut Bulut daha iyi basan, daha fazla koşan ve mücadele eden biri olduğu için onu oyunda tuttum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Burak Yılmaz Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (41)

engin:

doğru burak hiç savunmasına yardıma gelmiyor . . .

8
4
yanıtYanıtla
Kadir:

Teknik adam kimi degistirirse degistirir, abartilacak bir sey yok. Umut Burak''tan daha iyi de olabilir.

7
4
yanıtYanıtla
adınızı yazmayın:

doğru burak hiç savunmasına yardım etmiyor

5
5
yanıtYanıtla
göçmen:

Hamza efendi gs yın kanatları işlemiyor . takım yürüyerk oynuyor. gs ya teknik direktör olunca kendini bir şey sandın . Geçen yıl takımı sen şampiyon yapmadın. fb ile bjk nin son haftalardakı salaklığı yaptı.

8
0
yanıtYanıtla
Osmanlı Tokatı:

Çok sağlam tokattı ama :)

1
6
yanıtYanıtla
özfb li:

aslana(cincon) sormuşlar, terbiyecinden mi(fb) korkarsın, yoksa tokatcından(osmanlı) mı diye. . . abi her ikisinden de demiş. . . . sonuçta olan bana oluyor demiş. . .

2
5
yanıtYanıtla
12345:

Her Nasilsa kupalarida cimbom topluyo.

yanıt6
yanıt2
CİMBOM:

BUNU GS SAMPİYON OLDUĞUNDADA SÖYLEMİŞTİM. . YAZIN TRANSFER ZAMANI BAŞLADIĞINDAD SÖYLEMİŞTİM. . HAMZA HOCA GS TEKNİK DİREKTÖRÜ OLACAK KAPASİTEDE DEĞİL DİYE. . HOCAM SEN DAHA OSMANLISPORA DİŞ GEÇİREMİYON. . BUNUN TRABZON DEPLASMANI VAR. . BEŞİKTASI DEPLASMANI VAR. . BURSA DEPLASMANI VAR HATTA DAHADA ELZEMİ SAMPİYONLAR LİGİ VAR. . SEN OSMANLIDAN 2 GOL YERSEN SAMPİYONLAR LİGİNDE NE YAPACAKSIN. . BURAYA DAHA ÖNCE DEFALARCA YAZDIĞIM GİBİ TEKRAR YAZIYORUM HAMZA HOCA LİGİN İLK YARISI BİTMEDEN GİDER VE GİTMELİDE. . .

3
2
yanıtYanıtla
taraftar:

Yar saçların lüle lüle Denge Dengeoglu ve ıbrahımovıcı getırecem diyen capsız ozbek efendiler 10 sonra güle güle...

3
1
yanıtYanıtla
almanci:

benim yazdiklarimi bundan önce diger g. s haberleri ile eger burada bir kac arkadas okuduysa, ben her zaman hamza hocanin iyi olmadigini ve transfer yapmazsa ilk giden kendisi olur diye sürekli yazmistim. simdide buraki küstürdü. ben anlamiyorum ya: milyonlarin gördügünü bu hocalar nasil görmez. yada isin icinde baska ismi var ? g. s. son 20 dak. en azindan 6-7 net pozisyona girdi, eger burak olsaydi bu pozisyonlarin en az 2 sini atardi. birde bu takima emre colak sarttir, oyunu iki yönlü oynayan.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title