Haberler

Hamza Hamzaoğlu, "Başkan İşinize Karışıyor mu?" Sorusuna Kızdı

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Aziz Yıldırım'ın, İsmail Kartal'a taktik verdiği iddia ediliyor. Size böyle bir müdahale oluyor mu?" sorusuna kızdı, "Olur mu öyle şey?" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği'ni 1-0 yendikleri maçın ardından konuştu.

İŞTE HAMZAOĞLU'NUN SÖZLERİ...

"İyi bir maç oldu. İyi mücadele, tempolu bir oyun oldu. Kazanmamız gereken bir maçtı, golün gecikebileceğini biliyorduk. Bugün de böyle bir maç oldu. Biz bir an önce gol bulalım diye mesafalerimiz açıldı. Kazanmayı çok istedi oyuncularım, çok arzuladı. Oyuncularımı ve Gençlerbirliği'ni tebrik ediyorum. 2 maçımız ve kupa maçlarımız kaldı"

"ŞAMPİYONLUKLAR FEDAKARLIK İSTER"

"Hamit Allah razı olsun, uzun süreden beri takımla yaptığı tek antrenmanla böyle bir performans göstermesi ne kadar özverili olduğunu gösteriyor. Melo da aynı şekilde, Selçuk haftalardan beri inanılmaz bir performans... Kalecisinden hücuma kadar hepsine teşekkür ediyorum. Şampiyonluklar fedakarlık ister, mücadele ister. Şimdi Sivas maçımız var, en iyi şekilde oynayıp, Beşiktaş maçından da en iyi sonuçla ayrılmayı istiyoruz"

"OLUR MU ÖYLE ŞEY?"

Hamza Hamzaoğlu, Aziz Yıldırım'ın İsmail Kartal'a taktik verdiği iddiaları üzerine, kendisine de böyle bir müdahale bulunup bulunmadığının sorulması sonrasında sinirlendi ve, "Olur mu öyle şey? Öyle bir şey varsa, biz orada yokuz demektir. Bedenen varız demektir. Böyle durumda ben orada olmam. Saha içine benden başka kimse karışamaz, başkası da müdahil olamaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu İsmail Kartal Aziz Yıldırım Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (33)

Basurlu sultan.......mobilWeb@haberler.com:

Şikesaray yalakasaray melosaray hiyarsayar parasayar kutusayar hangi isim daha guzel

9
28
yanıtYanıtla
durustmobilWeb@haberler.com:

İnadina akp

12
16
yanıtYanıtla
selcuk kaplanmobilWeb@haberler.com:

Bence sikesaray daha iyi yakisiyor sultan-:

2
24
yanıtYanıtla
helal sana:

Helal sana hamza! Buda ismail kartala kapak olsun.

22
3
yanıtYanıtla
ADANALI TAMER:

HADI HOCAM DURMAK YOK YOLA DEVAM 2 MAC KALDI INSALLAH SAMPIYON YAPARSIN GALATASARAYIMIZI. .

22
3
yanıtYanıtla
CERONİMOMobil-IOS:

Ağlama fener ağlamaaa

17
3
yanıtYanıtla
Basurlu sultan.......mobilWeb@haberler.com:

Şikesaray yalakasaray melosaray hiyarsayar parasayar kutusayar hangi isim daha guzel

6
13
yanıtYanıtla
mertMobil-ANDROID:

Aksam insanligimdan utandım. Melo nun en iki kırmızı kartını es geçen ahlaksız hakeme mi yanmalı yoksa aleni bir şekilde şike yapan gençlerin defans ve kalecisine mi yanmalı tam gol atılacakken topu bilerek dışarı atan gençlerin forvetine mi yanmalı yoksa ben adamım ve teknik direktorum diye geçinen mesut bakkal in maçı tepkisizce izlemesine mi yanmalı.Yoksa bu adamların yıllar önce yine bir Ankara takımıyla şike yaparak şampiyon olmalarına mi yanmalı.

8
11
yanıtYanıtla
AVD:

BU İNSANI TAKDİR ETMEK GEREKİR. . . BAŞI BOŞ BİR TAKIM ALDI , BURALARA TAŞIDI. . KONUŞMAYI PEK SEVMEYEN, EFENDİ ÖRNEK BİR ANTRENÖR. . . .

16
1
yanıtYanıtla
Erdeniz:

Şampiyon Cimbom:;))

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title