Haberler

Osmangazi'de Hamitler Kapalı Pazar Alanı Gün Sayıyor

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesinin yaptırdığı Hamitler Kapalı Pazar Alanı hizmete girmek için gün sayıyor.

Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Hamitler Kapalı Pazar Alanı hizmete girmek için gün sayıyor.

Pazar yerlerini cadde ve sokak aralarından çıkartıp modern hale getiren Osmangazi Belediyesi'nin 7 kapalı pazar projesinden biri olan Hamitler Kapalı Pazar Alanı'nda sona gelindi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hamitler Kapalı Pazar Alanı'nı çok yakında hizmete açacaklarını söyleyen Başkan Dündar, "Bu ayın sonunda çalışmaları bitirmeyi planlıyoruz. Şu anda üst örtü yapılıyor. Çevre düzenlenmesinin ardından bölgede otopark alanları da oluşturacağız. Pazar alanımız Osmangazi'nin gelişen bölgeleri Hamitler, Güneştepe ve Yunuseli mahallelerine hitap eden önemli bir yatırım olacak" dedi.

Hamitler Kapalı Pazar Alanı'nın hizmete girmesiyle birlikte bölgedeki refah seviyesinin yükseleceğini ifade eden Başkan Dündar, "Hamitler, Bursa'yı güzelleştiren, modern mimarinin ve yapılaşmanın uygulandığı örnek bir bölge olarak ortaya çıkıyor. İnşallah bu bölgedeki çalışmalar kentsel dönüşüm sürecinde şehir merkezine ve diğer bölgelere de yansıyacak. Yatırımlarımız, Bursa'mıza ve Osmangazi'mize hayırlı olsun" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title