Haberler

Hamit Çelik Güven Tazeledi

Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Aliağa Şubesi’nin 2. olağan genel kurulunda, oyların büyük çoğunluğunu alan mevcut başkan Hamit Çelik, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Aliağa Şubesi'nin 2. olağan genel kurulunda, oyların büyük çoğunluğunu alan mevcut başkan Hamit Çelik, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Aliağa Şubesi, 2. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda, üyelerin tamamının desteğini alan mevcut başkan Hamit Çelik, yeniden seçilerek güven tazeledi. Göreve yeniden seçilen Çelik, "Hemşehrilerimizin isteği ve teveccühü ile 3 yıllığına yeni yönetimimizle görevi üstlendik. Hemşehrilerimizi kaynaştırmak adına yıl içerisinde birçok etkinliğe imza atacağız. Kahvaltı ve piknik organizasyonun yanında, Aliağa Belediyesi'nin destekleriyle kültür buluşmaları kapsamında 4 Eylül'de geniş kapsamlı bir etkinliğimiz olacak. Kongremiz Aliağa'mıza hayırlı olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Çelik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title