Haberler

Hamit Altıntop, Son Kez Galatasaray Forması Giymek İstiyor

Güncelleme:

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle oynayamayan Hamit Altıntop, hocası Riekerink'ten Fenerbahçe maçında kadroda olmak istediğini söyledi.

Sakatlığı sebebiyle sezonun tamamında takımdan ayrı kalan 33 yaşındaki oyuncu sarı-kırmızılı takımdan ayrılmaya hazırlanırken son bir kez daha G.Saray formasını giymek istiyor.

Kupa finalinde en azından kadroda olmak istediğini Riekerink'e ileten Altıntop, maçın farklı bir duruma gelmesi halinde ise birkaç dakika da olsa oynamak istediğini hocasına iletti. Bonservis bedeli olarak 3 milyon 500 bin Euro ödenen Hamit Altıntop'un 4 sezonun ardından maliyeti bir hayli kabarık...

2 SEZON 2.9, 2 SEZON 2,75 MİLYON EURO KAZANDI

2012-13 sezonunda Hamit Altıntop için F.Bahçe ile yarışan sarı-kırmızılılar, milli oyuncuyu 3 milyon 500 bin Euro karşılığında kadrosuna katarken oldukça da dolgun bir kontratın altına imza attı.. 2012-13 ve 2013-14 sezonlarında garanti ücret olarak 2 milyon 900 bin Euro ve maç başına da 20 bin Euro kazanan Hamit, 2014-15 ve 2015-16 sezonları için de 2 milyon 750 bin Euro ve maç başına da 25 bin Euro'ya imza attı.

TOPLAM MALİYETİ 16 MİLYON 600 BİN EURO

Deneyimli oyuncu ilk iki sezonunda 50 maça çıkarken toplam 1 milyon Euro maç başı ücreti aldı. Son iki sezonunda maç başı ücreti artan ancak maç sayısı düşen Altıntop 32 maç sonunda 800 bin Euro kazanırken oyuncunun bonservisi de dahil edilince G.Saray'a maliyeti 16 milyon 600 bin Euro oldu. (Vatan)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamit Altıntop Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

yildirayi yedin terim:

terim hamidoyu milli takima alsin sonra cimbom tursusunu kursun

3
3
yanıtYanıtla
deli yaşar:

ne hamit ötenazimi istedi gs için ölmeye değmez

1
1
yanıtYanıtla
kdr:

kene gibi yağıştı takıma. . .

2
0
yanıtYanıtla
PREKAZİ:

canım paralarını aldın neyin peşindesin iki üç dakka oynayım falan fistan. . . hayırlı işlerrrrr

1
1
yanıtYanıtla
RZ:

yav hamit yürü git işine ne yüzsüz çıktın paranı biraz zaman sonra al dedik onu bile kabul etmedin

1
1
yanıtYanıtla
MUSTAFA ALDIRAK:

Bu Haberle İlgili Yorumu Zaten Real mad. ve bayer müni. oynadı sakatlık olmasa büyük futbolcu shalke yı 30 metreden avladı yürüyerek adam geçerdi ilginçti sakatlık bel bitirir adamı güçlüde olsan kib Hamiti bilen bilir. nuzu Yazın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title