Haberler

Hamilelikte Oluşan Kilolara Yeni Çözüm

Adana AİSA Sağlıklı Zayıflama, Ozon ve Terapi Merkezi Sağlık Hizmetleri Sorumlusu Ebru Baydan, hamilelik sırasında oluşan kiloların ve ciltte oluşan deformasyonların VelaShape isimli cihazla tedavi edildiğini söyledi.

Adana AİSA Sağlıklı Zayıflama, Ozon ve Terapi Merkezi Sağlık Hizmetleri Sorumlusu Ebru Baydan, hamilelik sırasında oluşan kiloların ve ciltte oluşan deformasyonların VelaShape isimli cihazla tedavi edildiğini söyledi.

Dünyanın en güzel duygusu olsa da hamilelik sırasında oluşan kilolar ve ciltte oluşan deformasyonlardan artık günün teknolojik imkanlarıyla kurtulmak mümkün. Adana AİSA Sağlıklı Zayıflama, Ozon ve Terapi Merkezi Sağlık Hizmetleri Sorumlusu Ebru Baydan incelme ve doğum sonrası bebeksi bir vücut için

artık önemli bir çözüm olan VelaShape ile kadınların daha mutlu olduklarını söyledi. Baydan, bölgesel fazlalıkların, kadın ya da erkek, genç ya da yaşlı herkesin korkulu rüyası olduğunu belirterek, "Eğer basen, göbek ve uyluk gibi belirli bir bölgenizden

zayıflamak istiyor fakat bunu başaramıyorsanız umutsuzluğa düşmeyin. Genetik faktörlerden ve vücut yapısından kaynaklı bu fazlalıklara diyet de çözüm değil. Bu nedenle VelaShape artık kaçınılmaz bir zorunluluk halini alıyor" dedi. Sindirim yoluyla zayıflamaktan, ağır diyetlerle uğraşmaktan hoşlanmayanların da bu cihazla mucizelere tanık olabileceklerini anlatan Ebru Baydan, "Bölgesel fazlalıklarınız, selülitleriniz ya da pürüzlü bir cildiniz varsa mucize cihaz, FDA onaylı VelaShape sizi vücudunuzla barıştıracaktır" diye konuştu.

Ebru Baydan, yetersiz sıvı alımının da selülitte önemli bir etken olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Diğer etkenler dolaşım bozukluğu, sağlıksız ve düzensiz beslenme ve hareketsiz yaşamdır. Bu nedenlere bağlı olarak deri altındaki yağ hücreleri büyüyüp genişleyerek dolaşımda bozukluklar meydana getirir. Bu bozukluklar özellikle kalça, bacak ve basen bölgelerinde portakal kabuğu görünümlü hasarın ortaya çıkmasına neden olur. Bütün kadınların korkulu rüyası haline gelen selülitden kurtulmak, içinde bulunduğumuz bahar aylarını güzel değerlendirip yaptıracağımız bir VelaShape tedavisi ile yüzde100 mümkündür."

Baydan, radyofrekans, kızılötesi, vakum ve mekanik masaj sistemleri etkisi ile ilk seanstan itibaren vücut çapında incelme ve selülit görünümünde iyileşme sağlayan VelaShape ile haftada 1 ya da 2 seans ve 30-45 dakika olmak üzere ortalama 8 seansta arzu edilen görünüme ulaşıldığını ifade etti. Baydan,

bu uygulamanın güvenli ve cerrahi olmayan çözüm olarak günümüz kadınlarının en önemli tercihi olduğunu sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title