Haberler

Hamile Kadına 6 Saatlik Yol Açma Çalışması Sonrası Ulaşıldı

Batman'ın Kozluk ilçesinde kar yağışı yolu kapalı olan bir köyde doğum sancıları tutan hamile kadın, 6 saatlik çalışma sonucunda hastaneye ulaştırıldı.

Kozluk ilçesine 25 kilometre uzaklıkta bulunan Derince köyünde doğum sancıları başlayan Halime Yüksel'in yakınları 112 Acil servis'inden yardım istedi. İhbar üzerine özel idare karla mücadele ekipleriyle irtibata geçen sağlık personeli, önlerinde ilerleyen kepçenin açtığı yolda ilerleyerek, köye ulaştı. Ekipler köye ulaşmaya çalışırken zaman zor anlar yaşadı.

Ekipler 6 saat süren çalışmanın ardından Yüksel'in evine giderek ilk müdahaleyi yaptı. 2 sağlık personeli ve bir ambulans sancıları tutan kadını alarak Kozluk Devlet Hastanesine ulaştırdı. Hastaneye kaldırılan hamile kadın ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Halime Yüksel'in eşi Sadettin Yüksel, 112 Acil Servis'i arayarak yardım istediklerini belirterek, "Sağ olsunlar doğum olduğu için araçları bizim köye kadar geldi. İl Özel İdare ekipleri ve sağlık ekibine çok teşekkür ederim. Seferber olup eşimi kurtardılar. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kozluk Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title