Haberler

Hamile Eşi ve İkizlerini Öldüren Kayınbiradeninin, 4 Cinayetten Yargılanmasını İstedi

Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'nde 4.5 aylık hamile kardeşi 27 yaşındaki Merve ile ikiz yeğenleri 6 yaşındaki Fatma Nur ve Mehmet Kundakçı'yı bıçakla boğazını keserek öldüren 30 yaşındaki Bayram Demirkıran, tutuklandı. Eşi ve 2 çocuğunu kaybeden Bekir Kundakçı, "Eşim öldüğünde karnındaki bebeğimiz daha yaşıyormuş. Sonra o da ölmüş" diyerek, kayınbiraderinin 3 değil 4 cinayetten yargılanmasını istedi.

Doyran Mahallesi 2347 Sokak'ta, annesi 67 yaşındaki Fatma ve babası Ali Demirkıran'la birlikte tek katlı gecekonduda oturan Bayram Demirkıran, dün saat 07.30'da ziyarete gelen kız kardeşi Merve Kundakçı ve ikiz çocukları Fatma Nur ve Mehmet'i bıçakla boğazını keserek öldürdü. Annesi Fatma ve babası Ali Demirkıran'ın bahçede çalıştığı sırada evin kapısını kilitleyerek cinayetleri işleyen Bayram Demirkıran, kaçmaya çalışırken jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Olaydan sonra Merve Kundakçı ve çocuklarının cenazeleri dün ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Korkuteli İlçesi Yazır Köyü'nde yan yana toprağa verildi.

'AJAN OLDUKLARI İÇİN ÖLDÜRDÜM'

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan Bayram Demirkıran, bu sabah yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcısına ifade veren Demirkıran, tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Demirkıran mahkemede verdiği ifadesinde, kız kardeşi ve yeğenlerinin ajan olduğunu iddia ederek, "Bilgi taşıyorlardı, bu nedenle öldürdüm. Kurtulduk" dedi. Mahkeme, Bayram Demirkıran'ın tutuklamasına karar verdi.

PSİKOLOJİK SORUNU YOK, ÖZEL GÜVENLİKÇİ

Duruşma sonrasında gazetecilere açıklama yapan Merve Kundakçı'nın eşi Bekir Kundakçı, kayınbiraderinin iddia edildiği gibi psikolojik sorunları bulunmadığını, ceza almamak için böyle davrandığını söyledi. Bayram Demirkıran'ın özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığını ifade eden Kundakçı, şunları söyledi:

"Kayınvalidem uzun süre hastanede tedavi gördükten sonra geçen hafta taburcu oldu. Bir haftadır evimizde kalıyordu. Olay gecesi oğlunu (Bayram Demirkıran) özlediğini ve eve gitmek istediğini söyledi. Ben de eşim ve çocuklarımla birlikte kayınvalidemi evlerine bıraktım. Gece orada kaldılar. Sabah kayınpederim, kayınvalidem ve çocuklarım evin önündeki bahçede çalışırken, eşim uyuyormuş. Bayram Demirkıran ilk olarak eşimi öldürmüş."

'3 DEĞİL 4 CİNAYETTEN YARGILANSIN'

Eşinin çığlıkları üzerine çocuklarının eve koştuğunu kaydeden Bekir Kundakçı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çocuklarım içeri girince Bayram kapıyı kilitlemiş. Annesi ve babası dışarıda kalmış. Önce eşimi sonra da oğlumu öldürmüş. Kızım 'Yapma dayı' diye feryat etmiş ama sonra onu da öldürmüş. Kayınvalidem oğluna seslenerek, 'Kızımı ve torunlarımı öldürdün, beni de öldür' demiş. Bunun üzerine Bayram Demirkıran annesine, 'Seni öldürmeyeceğim, sen kal' demiş. Eşim öldüğünde karnındaki bebeğimiz daha yaşıyormuş. Sonra o da ölmüş."

Kayınbiraderinin cinayetleri para yüzünden işlemiş olabileceğini de vurgulayan Bekir Kundakçı, "Sürekli çalışan bir insan değildi. Sürekli eşimden ve annesinden para isterdi. Muhtemelen yine bu nedenle tartıştılar. Sonra da cinayetleri işledi" dedi.

Bayram Demirkıran'ın evin kapısını kilitlediği için kimsenin müdahale edemediğini de aktaran Kundakçı, "Yakınları kapıyı kırarak etkisiz hale getirmişler. Çocuklarım İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere bilen, zeki çocuklardı. Bayram Demirkıran'ın 3 değil 4 cinayetten yargılanmasını istiyorum" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Antalya Doyran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title